A WizzAir járatain valaki elmagyarázná, hogy hogyan működik ez a csomagosdi?
Próbáltam elolvasni, de nekem sajnos meghaladja az értelmi képességeimet, ezért örülnék ha valaki részletesen szájbarágósan magyarázná el nekem.
Tehát az addig tiszta, hogy amit magammal vihetek az max 40x30x20 cm lehet és max 10 kg. ÉS mindössze csak egy valamit vihetek magammal.
De mi a helyzet azokkal a poggyászokkal amik le mennek? Amiket a csomagtérbe raknak? Azoknál hogy vannak a méretek / súlyok / árak?
Az világos, hogy kell fizetni. De mennyit?
Ez fontos, mert több mint fél évre megyek ki. És jól meg kell válogassam miket viszek magammal...
Legközelebb hajóval vagy busszal megyek.
Megvettem a jegyet amin az állt, hogy kiküldik majd, hogy kinyomtassam. De csak az egyiket küldték ki, holott kettő repülésért fizettem.

A visszaigazoló e-mailben mi szerepel?
Kérj meg valakit, aki nálad gyakorlottabb, hogy segítsen.

MEgpróbálhatnád életedben először, hogy olvasol. Addig nézegeted a betűket, amíg megérted, mi van odaírva. Te vetted a jegyet, csakis te tudhatod, mi a francot csináltál.
Innen senki nem fog tudni segíteni ebben.

Szerencsére az utazáshoz nem a számlát, hanem a beszállókártyát kell hasznosítani. Először be kell csekkolnod online (ha nem fizettél ülőhelyet, akkor ez két nappal az utazás előttől lehetséges, három órával az utazás előttig). Itt nyered el a beszállókártyát, amit nyomtass ki, ezt kell felmutatnod a poggyászfeladásnál, beolvastatnod a biztonsági ellenőrzésnél és a beszállásnál is, ill. ha van útlevél ellenőrzés, ott is megnézhetik.
Esetleg nincs rajta a számlán az indulási és érkezési hely is? (Ami nem az átszállás helye.) Ha külön fizettél feladott poggyászt az út második felére, akkor azért gyanús, hogy magát az utazást is kifizetted... Általában az utasfelvételnél (check in) megkapod az út külön szakaszaira szóló beszállókártyákat. Mindkét szakaszon WizzAir-rel repülsz?
Ajánlok néhány leírást, ha ennyire elveszettnek érzed magad, szerintem menni fog a megértés, ha abból indulunk ki, hogy jó helyesírással írsz kerek mondatokat. ;) Viszont ezek a leírások csak általános ismertetők, hogy úgy képbe kerülj a repülésről, pontos adatot az adott légitársaságok szabályairól nem tartalmaznak:
Először repülök (2018.12.hó): [link]
Mi az az utasfelvétel (2018.05.hó): [link]
Az átszállásról (2018.10.hó): [link]

OFF
Már nekem is feltűnt, hogy a kérdező sokkal értelmesebbnek tűnik, mint ahogy leírja magát. Nincs a környezetedben valami idióta, aki állandóan azt sulykolja, hogy mennyire hülye vagy? Gyorsan meg kellene szabadulni tőle, mindjárt szebb lenne az életed... Bár ez a fél év talán jó alkalom lesz elgondolkodni. Igazából amikor visszajössz, akkor fogod nagyon friss szemmel látni, ki hogy viszonyul hozzád. Akkor kell gyorsan rendet rakni az emberi kapcsolataidban, mielőtt újra "beleszoknál" a rosszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!