Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Vízum kérdés. Elmagyarázná...

Vízum kérdés. Elmagyarázná nekem valaki?

Figyelt kérdés

Szóval szeretnék amerikába költözni, (az okokat hagyjuk) és sokat olvasok arról, hogy oda csak vízummal vagy zöldkártyával lehet menni. Engem az érdekelne, hogy semmi más lehetőség nincs? Mert csak annyit értettem az egészből, hogy zöldkártyát házasodással vagy lottón tudok szerezni, állampolgásrágot zöldkártyával, munkát csak munkavállalói vízummal, de turista vízummal nem mehetek állásinterjúra, szóval szinte lehetetlen. A tanulói vízum sem jó, tehát engem az érdekelne, hogy nincs-e más lehetőség arra, hogy oda tudjak költözni hosszabb távra anélkül, hogy kitoloncoljanak.

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. aug. 11. 16:59
 1/10 anonim válasza:
Ez így van,nincsen más lehetőség. De vízum nélkül 3 hónapot tartózkodhatsz az Államokban,addig csak megoldod az állás kérdést valahogyan. Vagy,ha esetleg itt dolgozol valami olyasmit,amit kint tudsz hasznosítani (tudós stb.) akkor is kaphatsz.
2014. aug. 11. 17:14
 2/10 anonim válasza:

Jav.: Kint is kaphatsz vízumot,ha itt tudós,feltaláló stb. Vagy. De amúgy a munkavállalói miért nem,jó? Csak fogsz dolgozni nem? Meg még úgy kaphatsz állampolgárságot.ha anyud,apud,tesód kint állampolgár.

Ha gondolod írhatsz privát üzit.

2014. aug. 11. 17:16
 3/10 anonim ***** válasza:
ha anyud apud az attol te meg nem kapsz semmit
2014. aug. 11. 18:06
 4/10 anonim válasza:

"Rokoni kapcsolat alapján bevándorolni szándékozók csak akkor szereznek jogosultságot bevándorló státusra, ha megfelelő rokoni kapcsolat áll fenn egy amerikai állampolgárral vagy egy állandó amerikai lakossal az alábbiak szerint"

Inkább olvass utána!

2014. aug. 11. 18:58
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
az anyu-apu nem megfelelo kapcsolat. akkor mar egesz mexiko amerikai lenne. pont ezert nem mukodik lefele a dolog. szulo > gyerek, csak felefele: gyerek (ha elmult 18) < szulo. illetve oldal iranyba (testver) csak az akar 10 evig is eltarthat.
2014. aug. 11. 19:50
 6/10 fGhw39-84th ***** válasza:

"ha anyud apud az attol te meg nem kapsz semmit"

Ha nem tudsz valamit, akkor minek szólsz bele? Amerikai állampolgár gyereke 21 éves kor alatt jogosult letelepedésre.

"az anyu-apu nem megfelelo kapcsolat. akkor mar egesz mexiko amerikai lenne"

Ugyan miért???

2014. aug. 11. 22:33
 7/10 anonim ***** válasza:
51%

Megint a sok okos felreinformalja a tomeget....

anya/apa/fia/lanya/feleseg/ferj szoros rokoni kapcsolatnak szamit es ezutan lehet szerezni zoldkartyat (amennyiben az amcsi szulok gyereke meg nincs 21)

fiu testver/lany testver 10-15 ev...

tobbi rokon nem szamit

Uscis.gov - hihhetetlen de mindent leirnak a temaban, tessek nyugodtan hasznalni az oldalt...

2014. aug. 12. 00:45
 8/10 anonim válasza:
csatlakozom az elottem szolohoz, miert informalnak felre embereket hanem is jaratos a temaban. az a lenyeg, hogy legyen social security szamod, ha beiratkozol egy suliba ok mar adnak neked, ezzel valahatsz munkat is. ha letelik a statuszod, a kutyat nem erdekli, dolgozo ember vagy, fizeted az adot, vagyis nyereseg az allamnak! egyebkent en is voltam ezzel kapcsolatban ugyvednel, tole tudom, hogy kb 10 millio illegealis bevandorlo el az Usaban, te pedig egy a milliobol...
2014. dec. 2. 18:39
 9/10 szabina555 ***** válasza:
ha nekem van már social security számom (nyári diákmunka, J1-s vízum) az meddig érvényes? azt írta az előttem szóló, hogy ilyennel lehet munkát vállalni, akkor is ha lejárt a státuszom.. de ez így illegális, nem?
2014. dec. 2. 22:35
 10/10 anonim válasza:
igen, illegalis, csak olyan munkaltatot kell talalni, akit a reszletek nem erdekelnek. egyesek halott emberek szamaval dolgoznak kint
2014. dec. 3. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!