Baj ha a feladott pogyász súlya fél kilóval több mint a megengedett? Mennyire veszik szigorúan? ( Wizz Air)
Figyelt kérdés
2019. aug. 4. 21:47
1/8 A kérdező kommentje:
*poggyász
2019. aug. 4. 21:51
2/8 anonim válasza:
Ha lemérik és túlsúlyos akkor fizetned kell azért hogy elvigyék. +10dkg-nál is.
3/8 anonim válasza:
Baj ha a célállomás helyett máshova visznek? Minden esetben lemérik a feladott bőröndöt, így pótdíjat fogsz fizetni. Nem poén a súlyhatár.
4/8 anonim válasza:
Feladott poggyászokat mindig lemérik. Ha megvan adva a maximális súlya, akkor két dolgot tehetsz.
1. Félreállítanak, hogy pakold át a csomagodat, mert fél kilóval nehezebb. Ilyenkor szokták az utasok felvenni 3 pulovert, vagy ha a kézipoggyász súlya engedi akkor a kézibe pakolni azt a fél kilót
3 kifizeted a többletsúly árát.
Wizzair az egyik legpocsékabb fapados, és a legszigorúbb. Ha van lehetőség akkor kifizettetnek mindent amit lehet, így a túlsúlyt is.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2019. aug. 4. 22:37
6/8 anonim válasza:
Még hozzátenném, hogy nem lehet így kicentizni, elég pontatlanok a mérlegek. Én mindig legalább egy kilóval a határ alatt pakolok itthon. Ráadásul, ha párás helyre mész, attól is nehezebb lesz a bőröndöd. Volt, hogy elindultam 21 kg-os bőrönddel a trópusokra, ott 25 kg lett belőle úgy, hogy egy-két pólót és hűtőmágnest vettem csak, ott kellett hagynom pár nélkülözhető dolgot.
7/8 anonim válasza:
Igen, azert hozza kell tenni, hogy at lehet varialnod a borondot. Sok helyen van hasznalaton kivuli csomagfelvevo, rarakod az egyik ilyenre, es lemered. Vagy kikered, ha tobb, es atraksz nehezebb dolgot a kezi poggyaszodba, vagy elosztos az utastarsaddal a felesleges dolgokat.
8/8 Leveltetu válasza:
Szerintem, a 10-15kg ruha az irtozatosan sok, meg akkor is ha 2-4 hetre mesz valahova. Ha olyan helyre mesz, ahol lakhatasod van akkor valoszinu lehetoseged is van kimosni a cuccaidat, tehat pakolj 1 hetre fehernemut, polot rovidnadrag, ruha stb, 1-2 nap utan az alozo napikat kimoshatod es masnapra meg van szaradva, joval a 15 kg alatt vagy akarhova is mesz....ha no szemely vagy akkor ciszont repjegy vasarlaskor 2 poggyaszt vasarolj, 1 a ruhaknak meg 1 a cipoknek.. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!