Sajnos akikkel mentem volna nyaralni egyiknek sem jó. Az egyik beteg, a madikuknak nincs kedve, a harmadiknak dolgozni kell. Én viszont egyedül is elutaznék 3 napra belföldre.
Ez nagyon gáz? Vagy ti már találkoztatok olyannal, aki egyedül volt nyaralni?
2019. jún. 22. 14:51
1/7 anonim válasza:
Legjobb. Nem kell alkalmazkodnod senkihez. Elbeszélgetsz helyiekkel.
2019. jún. 22. 15:02
2/7 anonim válasza:
Nem gáz, de én nem szívesen utaznék így. Én nagyon nehezen ismerkedek, vagy beszélgetek idegenekkel, és nagyon unnám magam a 3 nap alatt. De persze sokan jobban szeretnek egyedül utazni, mert nem kell alkalmazkodni máshoz. De az élményt se tudod megosztani mással, max ha az úton ismerkedsz meg valakivel.
2019. jún. 22. 15:27
3/7 anonim válasza:
Én voltam nemrég, egy olyan helyre mentem ami senkit nem érdekelt a barátaim közül, és nagyon jó volt. Három nap tömény városnézés :-)
2019. jún. 23. 00:47
4/7 anonim válasza:
Miért lenne gáz?
Sokkal gázabb mikor valaki otthon pazarolja az életét, megvonva magától minden újat, csak mert szarnak rá a barátai.
Az élmény megosztása néha tényleg jó dolog. De a mai világban már átfordult a túlzások szintjére amikor mindenki mindent tudatni akar a világgal. Attól, hogy nem osztod meg, még örök emlék marad (legalábbis addig míg nem jön a többi új élmény).
Amit én szeretek: Oda megyek ahova karok, azt nézek meg amit akarok, addig ameddig én akarom. Alapból másabb az érdeklődési köröm, mint a haveroknak, ha velük mentünk akkor csupa olyan program volt amit én nem élveztem. Amit megnéztem volna azt meg ők szavazták le. Persze a társaság, beszélgetés kárpótol valamennyire, de mégis jobban szeretek egyedül menni.
2019. jún. 23. 09:27
5/7 anonim válasza:
Amúgy volt már, hogy útba igazítottam turistákat. Csaj egyedül jött Dél Koreából. Vagy olvasok blogokat Kéktúra témakörben. Sokan végig járják egyedül.
2019. jún. 23. 09:30
6/7 anonim válasza:
En most már ott tartok jobb egyedül. Nincs stressz a kaja nem a másik pénztárcájától fugg, nem kell alkalmazkodni, arra van időd amire te akarod es oda mész ami neked szimpatikus.:)
2019. jún. 23. 11:37
7/7 anonim válasza:
Az utazás lényege, hogy a helyiekkel pörögj, ezért egyedül jó utazni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!