Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ti nyaraltatok már egyedül?...

Ti nyaraltatok már egyedül? Ugye ne üljek itthon csak azért, mert nem lenne kivel mennem?

Figyelt kérdés

Sajnos idén úgy alakult, hogy egy rövid nyári pihenesre sem tud eljonni velem senki. Én meg unom az itthon ülést, imádok strandolni, túrázni, fotózni.

Szerintetek egyedül nagyon gáz 3 napra el enni valahova itt, az országban?

Köszönöm

2019. máj. 26. 13:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz, dehogy. Csak valakivel együtt menni általában jobb, nekem legalábbis. De menj és érezd jól magad, semmiképp nem gáz.
2019. máj. 26. 14:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Menj nyugodtan, bár az egyedül utazgatás olyan dolog amibe kicsit bele kell szokni, nekem először nem volt egy kimondottan jó élmény bár ebbe sok tényező közre játszott, de ha belerázódsz akkor tök jó dolog, mert nem függsz másokól.
2019. máj. 26. 14:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Én szívesen elmennék valamerre :)
2019. máj. 26. 15:31
 4/9 anonim válasza:
100%

En is ugyanebben a cipőben járok. Gondolkozom rajta hogy egyedül mennék, de bevallom félek tőle és ezért még nem indultam útnak. A párom nem szeret kirándulni, strandra járni, a barátaim meg kimentek külföldre.

21/L

2019. máj. 26. 16:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Miért nem mész valami szervezett csoportos útra? Párom nem rajong az utazásért, barátaim nem érnek rá vagy nincs pénzük, egyedül nem szeretek utazni, így én ezt a megoldást szoktam választani.
2019. máj. 26. 21:57
 6/9 D. Brasco ***** válasza:
100%
Igen is menjel el egyedül.......nagyon jó önismereti teszt lesz számodra!
2019. máj. 27. 08:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak akkor jó egyedül utazni, ha kicsit eleged van az emberekből (pl. olyan a munkád, hogy egész nap mások problémáit oldod meg), vagy a fejedben szeretnél rendet tenni valami sokkhatás miatt.

Én is a csoportos kirándulást javaslom, ha interneten keresgélsz, sokan szerveznek szép helyekre pár napos kirándulásokat belföldön és a környező országokban is. Meg fogsz lepődni, nagyon sokan lesznek, akik hozzád hasonlóan szólóban csatlakoztak a csoporthoz.

2019. máj. 27. 09:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindig lenne kivel mennem nyaralni, de sokszor egyedül lényegesen jobb, így inkább egyedül megyek. Nem gáz, sőt, sokat tanulsz magadról és a lélekfejlődéshez is hasznos, ha néha egy kicsit egyedül vagy a gondolataiddal. Még ha más gáznak is tartja, miért érdekel mit gondol egy rakás idegen? :) Érezd jól magad, jó utat.
2019. máj. 27. 12:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindig egyedül megyek mert magányos vagyok sajnos. De sok helyre megyek idén is és ha iylen buszos utakra fizetsz be akkor egyedül sem leszel mert többen mentek. Ott meg lehet társaságot keresni. Idei uticélom Nápoly és Sorrento de megyek még ősszel Csehországba is.

Néha jobb egyedül mert nem kell igazodni másokhoz. Az kellemetlenebb ha kettrsbe mentek de a másik fél semmire se kapható cak ülni a szálláson meg inni a kocsmában.

2019. máj. 27. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!