Ti nyaraltatok már egyedül? Ugye ne üljek itthon csak azért, mert nem lenne kivel mennem?
Sajnos idén úgy alakult, hogy egy rövid nyári pihenesre sem tud eljonni velem senki. Én meg unom az itthon ülést, imádok strandolni, túrázni, fotózni.
Szerintetek egyedül nagyon gáz 3 napra el enni valahova itt, az országban?
Köszönöm
En is ugyanebben a cipőben járok. Gondolkozom rajta hogy egyedül mennék, de bevallom félek tőle és ezért még nem indultam útnak. A párom nem szeret kirándulni, strandra járni, a barátaim meg kimentek külföldre.
21/L
Szerintem csak akkor jó egyedül utazni, ha kicsit eleged van az emberekből (pl. olyan a munkád, hogy egész nap mások problémáit oldod meg), vagy a fejedben szeretnél rendet tenni valami sokkhatás miatt.
Én is a csoportos kirándulást javaslom, ha interneten keresgélsz, sokan szerveznek szép helyekre pár napos kirándulásokat belföldön és a környező országokban is. Meg fogsz lepődni, nagyon sokan lesznek, akik hozzád hasonlóan szólóban csatlakoztak a csoporthoz.
Mindig egyedül megyek mert magányos vagyok sajnos. De sok helyre megyek idén is és ha iylen buszos utakra fizetsz be akkor egyedül sem leszel mert többen mentek. Ott meg lehet társaságot keresni. Idei uticélom Nápoly és Sorrento de megyek még ősszel Csehországba is.
Néha jobb egyedül mert nem kell igazodni másokhoz. Az kellemetlenebb ha kettrsbe mentek de a másik fél semmire se kapható cak ülni a szálláson meg inni a kocsmában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!