Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Balaton bérlettel lehet olyat...

Balaton bérlettel lehet olyat csinálni, hogy nem utazom a Balatonig, hanem csak Székesfehérvárig, illetve Gárdonyig?

Figyelt kérdés

Egy olyan vasútvonalon, ami érinti ezt a két várost.

[link]

2019. jún. 15. 00:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

A D fejezetben a budapesti állomásoknál ott van egyébként Kőbánya-Kispest is. Szerintem az nincs meghatározva, hogy csak a Déliből vagy Kelenföldről lehet indulni Balaton bérlettel. Kőbánya-Kispestről pedig még Gárdony is útba esik. Fehérváron pedig szinte majdnem mindegyik vonat megáll a Balaton felé.

És az is érdekes, hogy ha valaki Fehérváron lakik, és gyakran utazik a Balatonra, az nem is veheti igénybe ezt a bérletet? Pedig Fehérvár és Siófok között kisebb a távolság, mint Bp és Siófok között. Szóval szerintem elképzelhető, hogy a köztes állomásokon is lehet fel-és leszállni. Hátha idetéved egy vasutas, és megmondja :)

2019. jún. 15. 12:26
 12/13 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, azért a Gyakorira soha ne hagyatkozz, még ha idetéved egy vasutas is, mert ha nem jót mond, attl még simán megbüntethetnek a vonaton.

Ma már nem olyan nagy dolog felhívni egy központi ügyfélszolgálatot, nem horribilisek a telefondíjak sem: nem értem, miért nem kérdezed meg?

2019. jún. 15. 12:41
 13/13 anonim válasza:
Székesfehérvárig elvileg jónak kell lennie, ha ez így van, akkor ott leszállsz és veszel jegyet, az 310ft ha jól emlékszem.
2019. jún. 16. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!