Balaton bérlettel lehet olyat csinálni, hogy nem utazom a Balatonig, hanem csak Székesfehérvárig, illetve Gárdonyig?
A D fejezetben a budapesti állomásoknál ott van egyébként Kőbánya-Kispest is. Szerintem az nincs meghatározva, hogy csak a Déliből vagy Kelenföldről lehet indulni Balaton bérlettel. Kőbánya-Kispestről pedig még Gárdony is útba esik. Fehérváron pedig szinte majdnem mindegyik vonat megáll a Balaton felé.
És az is érdekes, hogy ha valaki Fehérváron lakik, és gyakran utazik a Balatonra, az nem is veheti igénybe ezt a bérletet? Pedig Fehérvár és Siófok között kisebb a távolság, mint Bp és Siófok között. Szóval szerintem elképzelhető, hogy a köztes állomásokon is lehet fel-és leszállni. Hátha idetéved egy vasutas, és megmondja :)
Kérdező, azért a Gyakorira soha ne hagyatkozz, még ha idetéved egy vasutas is, mert ha nem jót mond, attl még simán megbüntethetnek a vonaton.
Ma már nem olyan nagy dolog felhívni egy központi ügyfélszolgálatot, nem horribilisek a telefondíjak sem: nem értem, miért nem kérdezed meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!