Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mennyire biztonságos a balaton...

Mennyire biztonságos a balatonon vadkempingezni? Milyen megoldások vannak ha körbe szeretném túrázni a tavat, de nem szeretnék a szállásért fizetni?

Figyelt kérdés
2019. márc. 10. 16:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Zuhanyzás a legnagyobb hülyeség, hiszen a tóban bármikor fel tudod magad frissíteni és még egészségesebb is.
2019. márc. 10. 17:30
 12/20 anonim ***** válasza:

[link]

Ez pl hol alkalmas a vadkempingre???? Neked lövésed sincs a dologról. 1 hónap alatt napi 20km-es nagyon kényelmes sétával is 3x megkerülöm a balatont nemhogy bicajjal.

2019. márc. 10. 17:30
 13/20 anonim ***** válasza:
Amúgy nem is értem. Ha te TUDOD, hogy alkalmas a vadkempingre, akkor minek teszel fel kérdést? Azért, hogy megmondhasd másoknak, hogy igenis alkalmas?
2019. márc. 10. 17:33
 14/20 A kérdező kommentje:
Jó ez a hely tényleg nem a legjobb, közel van a 71-es út ami nagyon hangos tud lenni. De ha elég nagy a bozót ott lent ahol a keréknyomot látod ahol a horgászok behajtanak, ott az út mentén szerintem bárhol felverhető egy sátor.
2019. márc. 10. 18:14
 15/20 anonim ***** válasza:
persze-persze... szóval fingod sincs a dolgoról de legalább nem is hallgatsz másokra. Sok sikert az álmodozáshoz.
2019. márc. 10. 18:42
 16/20 anonim ***** válasza:

Vannak itt bajok...

Miért tesz fel valaki egy kérdést, ha megmagyaráz mindent magának Másrészt biciklivel 1 nap alatt is körbe lehet tekerni, ha lazán megy az ember akkor is 3. Arra a pár éjszakára csak jobb egy szállás. Másrészt 1 hónapot van lent valaki, akkor jobb ha kivesz egy apartmant, nyaralót, és akkor mindig van hova hazatérni. Fürdeni meg nem a Balatonban kell, aki szerint ez egészséges, az ne menjen túrázni...

2019. márc. 10. 20:13
 17/20 A kérdező kommentje:
De én nem csak 3 napra akarok lemenni hanem folyamatosan körbe-körbe mennék biciklivel. Szerintem szezon végére vagy 30x körbeérném a tavat.
2019. márc. 10. 20:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Persze-persze... [link]
2019. márc. 10. 21:24
 19/20 anonim ***** válasza:

Indulj neki és csináld.

Azoktól vársz segítséget akik otthon ülnek és a gépet nyomkodják?

Sok szabadstrandon este nyugodtan felverhetsz a sátrad, a horgászok is ezt teszik, reggelre összeszeded azt kész.

Nem kell parázni, nem fog megenni senki.

2019. márc. 11. 01:13
 20/20 A kérdező kommentje:
Végre egy értelmes válaszoló! Köszi a bíztatást. Bár reggelre a trollhadsereg úgyis törölteti a kérdésem.
2019. márc. 11. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!