Kalauzzal történt szóváltást ha titokban felvettem azt utánna elküldhetem a vasúttársaságnak mint bizonyítékot hogy nekem van igazam?
Figyelt kérdés
Vagy csak nekik lehet testkamerájuk, nekem nem?2019. febr. 21. 16:11
1/5 anonim válasza:
Arra ne vegyél mérget, hogy neked van igazad. Próbáld úgy kezelni a dolgot, hogy más állásponton vagy mint a másik fél.
Természetesen elküldheted a te verziódat a társaságnak, de ha lehet, ezúttal ne legyél gyökér.
2/5 anonim válasza:
A "titokban felveszem" dologgal megütheted a bokádat jogilag.
3/5 anonim válasza:
Ha elküldöd a "titkos" felvételt, akkor személyiségi jogok megsértése miatt eljárást indíthatnak ellened, ami nem két filléredbe fog kerülni!
4/5 anonim válasza:
Természetesen elküldheted a felvételt a vasút társaságnak, és panaszt is tehet a kalauz ellen, ha a kalauz is belegyezett abba, hogy a vitátokat felvegyed. Ha nem egyezett bele, akkor te sokkal rosszabbul fogsz járni mint a kalauz.
5/5 anonim válasza:
Ha a kalauz nem felismerhető, akkor egész nyugodtan elküldheted. Nem árt egy kis tisztulás a szakmának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!