Titokban meglehet szervezni egy utat Amerikába, ha én és az egyik barátnőm még nem vagyunk 18 évesek?
Röviden:
Lesz az egyik legjobb barátnőm születésnapja, és a két másik lánnyal azt találtuk ki, hogy reggel úgy csinálok vele, mintha csak suliba mennénk, de aztán a taxi a reptérre visz minket, ahol már ott lesz a másik 2 barátnőnk a csomagokkal.
És azért pont Los Angelesbe mennénk, mert ott találkoztunk először egymással és akkor kezdődött a barátságunk és azóta is emlegetjük, hogy egyszer el kéne mennünk ugyanoda (azóta már voltunk négyesben több helyen, csak nem ugyanabban a hotelben).
De ezt meglehetne teljesen titokban szervezni úgy, hogy én még csak most leszek 17 éves és ő most lesz 18?
(A másik két lánynál nem akadály a kor.)
Ez nemm így megy.
1. A repülöjegy nem két filler, és jó elöre meg kell venni.
2. Amerikába (USA) nem lehet csak úgy menni, ha nincs tartózkodási engedélyed, rögtön feltesznek az elös visszafélé gépre, és küldenek haza.
3. Kiskorúak eleve nem kaphatnak beutazási engedélyt a szülök beleegyegése nélkül.
Többször jártam már ott és egyéb országokban is...
1. Tisztában vagyok az árakkal, de az anyagi része nem jelent problémát egyikünknek sem.
2. Tudom, hogy turistavízum szükséges mind a négyünknek, a kérdésemben gondoltam pl. erre is, hogy a tudta nélkül lehet-e igényelni.
3. Mert valószínű, hogy a szülei tudta nélkül vinnénk el...
"Mert valószínű, hogy a szülei tudta nélkül vinnénk el..."
Ez így nem fog menni. 18 év alatt szülői beleegyezés KELL!
Így van, simán meg tudod oldani, ha a szülei partnerek az ötletben. ESTA-t tudsz a nevére igényelni, ha tudod az adatait (ebben biztos segítenek a szülei), útlevélszámát.
A csomag összeállításában is biztos segítenek a szülei, hogy mit vigyen.
Mi az, a pesti operett-kirándulás mégse jött össze?
Aranyos vagy egyébként ezzel sok agyament rózsaszín felhős kérdéssel, csak arra figyelj, hogy ne legyenek ennyire egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!