Balaton Sound idejére szeretnék egy viszonylag olcsóbb szállást foglalni. Van valakinek ötlete, javaslata?
Sziasztok! A Balaton Sound idejére (2019. július 3-7.) keresnék 3 főre viszonylag olcsón szállást!
Nézegetem most őket, de elég csekély számban lehet találni, a 90% már foglalva van sajnos. :(
Ezért gondoltam kiírom a kérdést, hátha valaki tud nekem segíteni, esetleg saját nyaralót kiadna-e erre az időszakra, vagy van ismerőse, aki kiadna!
A kritériumok a következők:
- viszonylag olcsó legyen, maximum 25-30 ezret szánnánk rá fejenként (pár ezer plusz még belefér, ha csak olyan van)
- viszonylag közel legyen a fesztiválhoz, tehát fél óráránál többet, ha lehet, ne kelljen utazni
Előre is köszönöm a segítséget!
20/L
"viszonylag közel legyen a fesztiválhoz, tehát fél óráránál többet, ha lehet, ne kelljen utazni"
Pedig ha utaznál 40-60 percet...
Amúgy meg sátor. Vagy ha van jogsi, akkor egy lakóbusz bérlése. Vagy ha a fesztivál területén megoldható a tisztálkodás, akkor béreljetek egy sima furgont és rakjatok bele hálózsákot, persze ha van jogsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!