Siófokon hol tudok inygen parkolni hétköznap úgy hogy a Petőfi sétány közel legyen viszonylag?
Ahogy a többi autós, felállsz az út és járda közé.
Jókai park-nál a Batthyány lajos utca és tér-nél mondjuk.
Esetleg az indóház utcába a vonatsín és az út között láttam még, hogy jó sokan leparkoltak, ott a vonatállomás körül.
De a lényege, hogy. út és járda között parkolj, mindenki azt csinálta.
Én is leparkoltam simán ahol tudtam, nem volt gond.
Nem láttam, hogy bárkit büntettek volna.
Út meg járda közé szabad parkolni, ha vkinek a kapujába beállsz és hívja a zsarukat, abból persze lehet baj.
Ahogy a KRESZ-ben megírva úgy igen.
Én csak azt írtam le, amit láttam és ahogy én is csináltam.
Én a Jókai parknál álltam le, rajtam kivül még 2-n ugyan ezt tették, illetve tényleg szinte mindenki az út és járda közé parkolt, durván teli volt az összes utca így.
Persze mások háza elé is parkoltak, kivéve ahol egyértelmű autókijáró volt, mert ugye ott nem szabad.
Ahol vannak a Mustafa, Ramirez stb gyrosozok, attól visszafele a zebra fele van az éttermek oldalán egy zsákutca, mi oda szoktunk állni, egyébkén sokan ott parkolnak. Vagy ha ott nincs hely szinte teljesen vele szembe van a Jókai parkhoz vezető utca, tele hatalmas fákkal, a fák közé is szoktak parkolni.
A parkon keresztül kb 3 perc gyalog és ott vagy a sétyány bejáratánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!