Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Vácon a nagy vasútállomás...

Vácon a nagy vasútállomás közelében hol van élelmiszerbolt?

Figyelt kérdés
A Jávorszki Ödön kórházba megyek látogatni, és nem akarok pestről cipelni vizet meg ilyesmiket. Gondoltam megveszem helyben, csak akkora egy ghetto az egész város, hogy hihetetlen.

2018. szept. 23. 11:32
 1/8 anonim ***** válasza:
A sétáló utcán (sajnos a másik irányba, kb 400 m-re) van egy Príma. Nem odavalósi vagyok, így nem ismerem a másik oldalt (és a google se mondott okosat, bár gondolom azt te is nézted).
2018. szept. 23. 12:54
 2/8 anonim ***** válasza:
A Galcsek utca és a Naszály út sarkán van egy Coop.
2018. szept. 23. 14:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Elindulsz a gettó központja felé (azaz a Széchenyi utcán a főtér felé), ahol is a jobb oldalon egyből fogad egy igen kicsi abc, majd mielőtt még elered a fő utcát, a jobb oldalon van egy zöldséges, a bal oldalon egy kis Cba. Ha még tovább mész, akkor a bal oldalon fogod találni a tízes csemege nevű Cba üzletet, egész közel a főtérhez, amely képes fejezetben nem kicsi.

Ha a Cba nem megfelelő, akkor szóba jöhet még a Lidl a Naszály úton, ami gyalog kb tíz perc séta a vasutrol.

2018. szept. 23. 14:16
 4/8 anonim ***** válasza:
#2: Az a coop már nincs ott.
2018. szept. 23. 14:21
 5/8 anonim válasza:

Gettó. Legalább tudd leírni, ha ez a véleményed.

Amúgy a kórházban van büfé, ott is tudsz venni vizet.

2018. szept. 23. 14:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Valami kinai mindenes van a coop helyen, konzervet lattam a kirakatban, nem voltam még bent.

A Tibi bolt van irànyban a Galcsek uton, ott friss kaja nincs csak csomagoltak de valamit nagyon olcsón àrulnak.

Talan a Lidl van a legjobb helyen, az a vasut hatso kijaratatol egy kopes utana a Telep utcan vegig tudsz menni.

Egy pici bolt a korhaznal is van, ott csak nehany dolgot lehet kapni.

2018. szept. 23. 14:31
 7/8 Koplárovics Béci ***** válasza:

A Fekete utca-Kiskörút-Kazinczy utca-Kis utca kereszteződésnél van egy kisbolt, azaz pár hónapja amikor utoljára jártam arra, akkor még ott volt. Ha sétálsz, akkor ez majdnem útba is esik, mert az egyik lehetséges útvonal épp a Fekete utca-Kiskörút felé vezet (főleg a sulisok szoktak erre járni).

De hogy mikor van nyitva, mit és mennyire drágán árul, arról fogalmamam sincs, sosem voltam még.

2018. szept. 23. 16:01
 8/8 anonim válasza:
100%
Sosem jártam még Vácon, de a váciak nevében is kikérném magamnak, írna neked segítséget a halál, ha legettózod a városukat. Keresd meg magad. Egyébként minden kórháznak van büféje. Üdv.: egy győri.
2018. szept. 23. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!