Mátrafüreden élelmiszerbolt elérhetőséget (telefonszámot) keresek. Megírná, ha valaki tud ilyet?
Figyelt kérdés
Jövő héten viszek gyerekeket osztálykirándulásra, az önellátáshoz kellene előre megrendelnem kenyeret, ami nem szokott több lenni az ilyen kisebb helyeken, mint amennyi elfogy általában.
(Tömegközlekedéssel megyünk, nem tudok Gyöngyösön bevásárolni, hiába lenne olcsóbb...)
2018. szept. 4. 17:40
1/2 anonim válasza:
Hát én jártam ott, de konkrétan 1 db bolt volt, ahol 3-kor nem volt pékáru meg kb. semmi és már záráshoz készülődtek, a hely sem úgy nézett ki, mint ahol telefon van. Szerintem nézd meg a bookingon a szállásokat és hívd fel őket, hogy nincs-e valami ötletük vagy ők honnan hozatnak pékárut a településre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!