Mernétek ilyen helyre szállást foglalni?
Azon gondolkodtam, hogy jó lenne szilveszterkor wellnesezni. Na igen csak az árak a csillagos egekben ilyenkor... De találtam egy helyet, 9000Ft/fő+ifa BP-n.
Reggeli is van, már egész hihetetlen mi?? Este meg koccintanánk a vitt pezsgőkkel a szobába.
Csak egy gond van, 286 főt tudnak elszállásolni és ez a wellnes medence részleg:
Most egy olyan vízióm van, hogy lemegyünk és mint a heringek be se férünk a medencébe, vagy bemennénk és mivel egymáshoz simulva lennének az emberek pár perc kellemetlenség után mennénk is fel a szobánkba.
Én voltam ilyen helyen szilveszterezni, nem Budapesten.
Azt hiszem többször nem megyek. Tömve voltak a medencék, büdi, szellőzetlen szag volt, a vizet csak el tudom képzelni.... (bele se mentem), pont azért mert sokan voltak:/.
Nézd meg a hely értékeléseit és döntsd el, megfelel-e az elvàrásaidnak. Az olcsó szàllások nem meglepő módon nem mindig a legjobb minőségűek és azt ma már előre be tudod lőni, milyen probléma az, ami neked még belefér, másnak nem.
Pl ha rohadt bunkó a személyzet, te pedig ezt jól kezeled, akkor mondjuk megérheti a dolog. Vagy zajos a hely, de melletted ágyút lehet dorgetni és mégis jól alszol ... itt meg ugye a kérdés az, hogy mennyire bírod a zsúfoltságot. Van aki szereti, mert társaságban érzi igazán jól magát, annak ez a 9000 Ft egy jó ajánlat lehet. Neked, úgy tűnik, talán mégsem az.
Kérdező! Te mit szívsz?
Budapesti vagy, vidékre akarsz menni, és közben belinkeled a kiválasztott hotel wellness részlegét - ami a budapesti Hotel Zuglóé?
Tudod egyáltalán, hogy honnan hova akarsz menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!