Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mernétek ilyen helyre szállást...

Mernétek ilyen helyre szállást foglalni?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodtam, hogy jó lenne szilveszterkor wellnesezni. Na igen csak az árak a csillagos egekben ilyenkor... De találtam egy helyet, 9000Ft/fő+ifa BP-n.

Reggeli is van, már egész hihetetlen mi?? Este meg koccintanánk a vitt pezsgőkkel a szobába.

Csak egy gond van, 286 főt tudnak elszállásolni és ez a wellnes medence részleg:

[link]

Most egy olyan vízióm van, hogy lemegyünk és mint a heringek be se férünk a medencébe, vagy bemennénk és mivel egymáshoz simulva lennének az emberek pár perc kellemetlenség után mennénk is fel a szobánkba.

2018. szept. 20. 11:20
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Jelenleg nem rendelkezek sok pénzel, pesti vagyok, de mégse itthon lennénk. Potyára viszont nem dobok ki 20 ezret, ha úgyse fürdenénk, se szauna mert százával tolonganának az emberek... Szóval nem tudom, egy átlagos napon szerintem kiszolgálja az igényeket de szilveszterkor ilyen áron hmmm
2018. szept. 20. 11:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Számolni kell azzal, hogy ilyen alkalmakkor teljesen biztosan, minden tömve lesz. Főleg akkor, ha jó ára van. Én valami más programot javasolnék, wellnessezni inkább akkor menjetek, amikor nincs dömping.
2018. szept. 20. 13:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam ilyen helyen szilveszterezni, nem Budapesten.

Azt hiszem többször nem megyek. Tömve voltak a medencék, büdi, szellőzetlen szag volt, a vizet csak el tudom képzelni.... (bele se mentem), pont azért mert sokan voltak:/.

2018. szept. 20. 14:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szilveszterkor semmilyen esetben nem utaznek hotelbe, szálladab meg ilyen helyekre. Tuti zsúfolt. Barmelyik is lenne.
2018. szept. 20. 14:12
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Lóvé nélkül elég nehéz úrizálni.
2018. szept. 20. 14:14
 6/11 anonim ***** válasza:
96%
Jobb karácsonykor menni, a többség olyankor otthon van. Ezzel letudjuk az ajándékozást, maga az utazás az ajándék, nincs tolongás a boltokban az ünnep előtt, rokonlátogatás, kikészülés. Mi már többször mentünk így, valószínűleg idén is.
2018. szept. 20. 15:02
 7/11 anonim ***** válasza:
95%

Nézd meg a hely értékeléseit és döntsd el, megfelel-e az elvàrásaidnak. Az olcsó szàllások nem meglepő módon nem mindig a legjobb minőségűek és azt ma már előre be tudod lőni, milyen probléma az, ami neked még belefér, másnak nem.

Pl ha rohadt bunkó a személyzet, te pedig ezt jól kezeled, akkor mondjuk megérheti a dolog. Vagy zajos a hely, de melletted ágyút lehet dorgetni és mégis jól alszol ... itt meg ugye a kérdés az, hogy mennyire bírod a zsúfoltságot. Van aki szereti, mert társaságban érzi igazán jól magát, annak ez a 9000 Ft egy jó ajánlat lehet. Neked, úgy tűnik, talán mégsem az.

2018. szept. 20. 16:41
 8/11 anonim ***** válasza:
És az összes vendég wellnessezni fog szilveszterkor? Nem lehet, hogy esetleg más program is van, vagy sokan elmennek szilveszteri programra és csak megszállnak ott?
2018. szept. 21. 10:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Kérdező! Te mit szívsz?

Budapesti vagy, vidékre akarsz menni, és közben belinkeled a kiválasztott hotel wellness részlegét - ami a budapesti Hotel Zuglóé?

Tudod egyáltalán, hogy honnan hova akarsz menni?

2018. szept. 23. 18:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Bocsika, ezt benéztem!:)
2018. szept. 23. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!