Jártatok már úgy hogy lefoglaltok egy szállást, és nem volt elég pénzetek kifizetni amit ott fogyasztottatok? A szállás ki volt, de amit ott fogyasztottatok azt nem. Hiányzott 4500. - Ki járt így, és mit csináltatok? Okoskodok görgessenek tovább.
Elsőhöz szólnék!!! Nem vagyok proli!!! Kikérem magamnak, nem is ismersz... Nem ez volt a kérdés hogy leoltsál!!!
Görgess tovább!!
Nem mondod létezik olyan is?!!! Azta, ha nem írod, képzeld nem tudom... Jééééé, 2018-at írunk... Csudi jó!!!!
Oké, kiélvezem a szünidőt, de előtt gondolkozz kivel beszélsz így...!!!
De azért te is élvezd ki, mert a fagyi nehogy vissza nyaljon...!!!
Kérdező, nagyon nagy a mellényed, pedig előbb azt kéne megtanulnod, hogy addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér - nem a válaszolókat leoltani.
És nem, nem jártam így, mert vagy nem megyek el pénz nélkül, vagy ha mégis véges a keret, akkor nem dínom-dánomozok.
Úgy nem megyek el nyaralni, hogy az útiköltség minimum két - háromszorosával ne rendelkezzek szükség esetén.
Bármikor jöhet bármi, kocsi elromolhat, baleset, betegség, repülőjárat törlése, valami gáz otthon és soron kívül haza kell menni stb.
Azért azt nem hiszem el, hogy 4500ft nem volt a számlátokon.
És akkor mi van nyaralás után? Fizetésig nem esztek?
Igazatok van, igazat adok nektek! DE nem vagyok proli!!!!
A teljes történetet nem írtam le.
De tudunk enne,mert itthon van pénzünk.
Sajnos történt egy dolog, amit szegyenlek, az én bünöm, nem figyeltem a taskámra. De már rendezve van a számla.
Nem oltok le senkit, de ezt kikérem magamnak hogy proli lennék, mert nem tudja hogy mi volt és hogy pontosan mi történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!