Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Jártatok már úgy hogy lefoglal...

Egy kérdés kérdése:

Jártatok már úgy hogy lefoglaltok egy szállást, és nem volt elég pénzetek kifizetni amit ott fogyasztottatok? A szállás ki volt, de amit ott fogyasztottatok azt nem. Hiányzott 4500. - Ki járt így, és mit csináltatok? Okoskodok görgessenek tovább.

Figyelt kérdés
2018. aug. 4. 13:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt ilyen. Proliszokás ez
2018. aug. 4. 15:23
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nem volt még ilyen.
2018. aug. 4. 15:30
 3/15 A kérdező kommentje:

Elsőhöz szólnék!!! Nem vagyok proli!!! Kikérem magamnak, nem is ismersz... Nem ez volt a kérdés hogy leoltsál!!!

Görgess tovább!!

2018. aug. 4. 17:26
 4/15 A kérdező kommentje:
2 válaszoló, köszönöm szépen hogy írtál.
2018. aug. 4. 17:27
 5/15 anonim ***** válasza:
Majd felső tagozatban fogtok tanulni arról, hogy ilyen esetben lehet bankkártyával is fizetni. De most még élvezd a szünidőt!
2018. aug. 4. 17:30
 6/15 A kérdező kommentje:

Nem mondod létezik olyan is?!!! Azta, ha nem írod, képzeld nem tudom... Jééééé, 2018-at írunk... Csudi jó!!!!

Oké, kiélvezem a szünidőt, de előtt gondolkozz kivel beszélsz így...!!!

De azért te is élvezd ki, mert a fagyi nehogy vissza nyaljon...!!!

2018. aug. 4. 17:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nagyon nagy a mellényed, pedig előbb azt kéne megtanulnod, hogy addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér - nem a válaszolókat leoltani.

És nem, nem jártam így, mert vagy nem megyek el pénz nélkül, vagy ha mégis véges a keret, akkor nem dínom-dánomozok.

2018. aug. 4. 18:26
 8/15 anonim ***** válasza:
97%

Úgy nem megyek el nyaralni, hogy az útiköltség minimum két - háromszorosával ne rendelkezzek szükség esetén.

Bármikor jöhet bármi, kocsi elromolhat, baleset, betegség, repülőjárat törlése, valami gáz otthon és soron kívül haza kell menni stb.

2018. aug. 4. 19:32
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt nem hiszem el, hogy 4500ft nem volt a számlátokon.

És akkor mi van nyaralás után? Fizetésig nem esztek?

2018. aug. 4. 20:52
 10/15 A kérdező kommentje:

Igazatok van, igazat adok nektek! DE nem vagyok proli!!!!

A teljes történetet nem írtam le.

De tudunk enne,mert itthon van pénzünk.

Sajnos történt egy dolog, amit szegyenlek, az én bünöm, nem figyeltem a taskámra. De már rendezve van a számla.

Nem oltok le senkit, de ezt kikérem magamnak hogy proli lennék, mert nem tudja hogy mi volt és hogy pontosan mi történt!

2018. aug. 4. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!