Hol készülhetett ez a kép?
Figyelt kérdés
Igen, a lányt szeretném megtalálni. :D Nyilván azért van kitakarva az arca, mert nem ő a lényeg, na meg a személyiségi jogok...
A háttér a lényeg, nekem úgy tűnik, hogy Debrecen, de nem teljesen biztos, viszont nagy valószínűséggel valahol a közelben van.
Valaki esetleg meg tudja mondani biztosra? Köszi előre is :)
2018. szept. 8. 15:11
11/14 anonim válasza:
Ez nem panel, hanem téglablokkos épület, ebből a fajtából jóval kevesebb van az országban :-) Pl. Budapesten a Pillangó park, József Attila lakótelep egy része, Vizafogó környéke...
12/14 anonim válasza:
Szerintem ez Debrecenben a Vörösmaty utca, vagy legalábbis az Erzsébet utca/Nagyállomás környéke.
13/14 A kérdező kommentje:
#12 végre egy értelmes válasz, köszi :D
én a Faraktár utca környékére tippelnék, lehet neked van igazad
mindenesetre úgy néz ki, debreceni az illető :)
2018. szept. 10. 18:01
14/14 anonim válasza:
Ott is vannak ilyen házak vagy pedig még a Fényesudvar/Dobozi ltp. környéke is szóba jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!