Hol készülhetett ez a kép?
Figyelt kérdés
Igen, a lányt szeretném megtalálni. :D Nyilván azért van kitakarva az arca, mert nem ő a lényeg, na meg a személyiségi jogok...
A háttér a lényeg, nekem úgy tűnik, hogy Debrecen, de nem teljesen biztos, viszont nagy valószínűséggel valahol a közelben van.
Valaki esetleg meg tudja mondani biztosra? Köszi előre is :)
2018. szept. 8. 15:11
1/14 anonim válasza:
Egy panellakásból megállapítottad? Akkor ez az ezotéria rovat.
2/14 A kérdező kommentje:
Ez egy tinderes kép, amikor készült a kép, 30 km-t mutatott nekem, de utána meg hiába volt meg a link, nem találtam.
Én debreceni vagyok, és a mögötte lévő házak ismerősek, viszont facebookon nem találom, ezért remélem, hogy lesz aki nagyon jó helyismerő, és megmondja hol készült a kép.
2018. szept. 8. 15:25
3/14 anonim válasza:
Ugyanilyen panelok vannak az egész országban. D
5/14 anonim válasza:
Szegeden is hasonlóak az utcák, szóval bárhonnan lehet.
Főleg ha alapból fakr.
6/14 anonim válasza:
Ilyen lakások vannak Budapesten is.
7/14 anonim válasza:
Szerintem a CIA-tól kérj segítséget.
8/14 anonim válasza:
A kép alapján lehetetlen megmondani. Hiába jó helyismerő valaki, semmi specifikus nincs a képen.
9/14 anonim válasza:
Amúgy ez elég creepy, mint valami zaklató. 😂
10/14 anonim válasza:
A tinder nem ugy mukodik, hogy ha szimpi valaki jobbra huzod es ha az illeto is ezt teszi, akkor tudtok beszelni? Amennyiben a csaj teged balra huzott, akkor nem teljesen mindegy hogy hol keszult a kepe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!