Városliget magába foglalja az Állatkertet, meg amit wikipedánban irnak? Meg hivatalos honlapon? És hogy jutok el a városligetbe? Keletitől (vonat pályaudvar)
nem tudom mit írnak a wikipédián, de ha a városliget címszó alatt van, akkor hozzá tartozik, biztosan :) magában foglalja az állatkertet is, igen.
eljuthatsz pl kisföldalattival, keletitől metro, deákon pedig át át tudsz szállni a kisföldalattira, és a hősök terénél vagy elötte eggyel (nem ugrik be mi a megálló neve) le tudsz szállni.
margigit szigetre pedig el tudsz jutni a 4-es, 6-os villamossal, fel tudsz rá szállni a nyugatinál, de nézd meg inkább a bkv honlapján, van olyan megálló, hogy margitsziget
Sok minden van a ligetben, egy nap kevés hozzá.
A Keletitől a városliget sarka (Dózsa György-Ajtósi sarok) kb. 1 Km-re van, laza sétával 20 perc. Bár ott még csak sétálni lehet, a turisták tömege a másik oldalon van. :)
tegnap 23:54
Szép kerülő metróval+kisföldalattival, de ha már arra küldöd, akkor vagy a Hősök terén, vagy utána a Széchenyi fürdőnél érdemes leszállni.
A villamos nem áll meg a szigeti lejárónál. Vagy gyalog, vagy a 26-os busszal lehet bejutni a szigetre amióta szétkapták a Margit hidat.
hupsz, igaz, kicsit régen jártam arra, elfeldkeztem a margit-hídról...
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!