MÁV-os jegyvásárolós (IC) probléma?
Rendszeresen ugyanazon a vonaton (IC) szoktam utazni és már tudom melyik hely az ahol szeretnék ülni. Amikor veszem a jegyet van ilyen lehetőség hogy helyfogalalás korábban vásárolt hely mellé. Ha mondjuk nekem 23-as kocsi 13-as helye kell akkor itt mit adjak meg, hogy mindenképpen ezt kapjam? 23 12 vagy 23 14 vagy micsodát?
A logika ezt mondatja, de a mávnál a tapsztalt fontosabb a logikánál.. szóval van valakinek ezzel esetleg tapasztalata?
köszönöm a válaszaitokat!
Tehát mindig -2 a megoldás?
#1: Miért? amikor megadom az előzőleg vásárolt jegy sorszámot csekkolja, hogy valóban lett e ilyen jegy véve és csak aztán foglal mellé?
ez eléggé felesleges plusz munkának tűnik, sokkal egyszerűbb ha simán befoglalja a megadotthoz képesti legközelebbi helyet- azok közül ami még nincs eladva persze...
ha annyira logikus vagy jobban mit a máv tudnád mit csinálsz!!!!
de mivel tapasztalom hogy a sok okos azt hiszi nyomom a mobilt a laptopo aztán a jegyet hozza hozzám ....
1,2,5,6 ablak
3,8,7,4, folyosó
fülkés 1,3,5
2,8,6
hozzám ne gyere.... :D :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!