Horvátországban vagyunk jelenleg, mutatja a 4G-t viszont nem tölt be egy oldalt sem. Mi lehet a probléma?
Szóval az lenne a problémám, hogy Horvátországban nyaralunk jelenleg, és amit átléptük a határt abban a pillanatban elment a monilnetem. Újraindítottam a telefonomat, de semmi. A következőket mutatja: horvát hálózaton vagyok (HT HR), van 4G, van térerő szóval minden feltétel adott. A telefonomon az adatroaming be van kapcsolva. Tárcsáztam a *104# számot, amivel a hívást be tudtam kapcsolni. Előtte hívni sem tudtan a mellettem ülő telefonját sem Magyarországon tartozkodót.
Viszont a mobilnetem még mindig nem állt helyre. Egy üzenetet nem tudok elküldeni.
Feltöltő kártyás vagyok, lehet, hogy eg a probléma? Tesóm aki előfizetéses, neki működik a mobilnete. És igen, a mobil internetem EU-n belül használható.
Valamint tudom, nem az internet a legfontosabb ilyenkor, de azért szívesen küldenék ismerősöknek képeket a csodás helyről.
Ha valami információt lehagytam, azért elnézést elnézést kérek.
A segítségeket előre is megköszönöm! :)
Androidos telefonnál még ellenőrizd az alábbi beállításokat is.
Beállítások menüben a "SIM-kártyák és mobilhálózatok" menüben az alábbi három almenüt is:
1.
"Mobiladat-kapcsolat" be van kapcsolva?
2.
"Adatforgalom beállítása" menün belül az "Adathasználat" bekapcsolva?
3.
"Nemzetközi adatbarangolás"-on belül "Adatbarangolás" bekapcsolva / mindig ?
1) neeem, van még 4gb netem, Telekom alkalmazásban folyamatosan nézem.
2) sajnos nem androidos vagyok hanem IOS-os telefonom van.
Minden adatbarangolás elméletileg be van kapcsolva, legalábbis amit be tudtam kapcsolni azt bekapcsoltam.
Az volt az első mikor megérkeztünk, de horvát nyelven kezdett nekem karattyolni. Már mobilnetem az van, viszont hiába írja a 4G-t, egy üzenetet Messengeren fél percig küld. Képekről meg ne is beszéljünk.
Mindegy, azért köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!