Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Nászút 100. 000 forintból?

Nászút 100. 000 forintból?

Figyelt kérdés
Ebben a honapban lesz az eskuvonk, szoval mar kicsit kesesben is vagyunk ezzel. Szeretnenk valahol eltolteni kettesben egy hetveget. Szerintetek hova erdemes mennunk ami 100 ezerbol meg van?

2018. aug. 6. 11:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

A 9-es válaszoló megírhatná milyen jegyek mikor szoktak lenni olyan olcsón? Korfu 6 ezerért?:o

Kérdező már voltatok? Ha igen mesélj hol,ha nem,akkor javasolnék egy szomszédos,mondjuk horvát tengerpartot megcélozni kocsival. Szerintem simán kihozható ennyiből.

2018. aug. 15. 10:42
 22/28 anonim ***** válasza:
44%

Szia! Egy jó tanács. Mindig nézzed a wizzair és a ryanair oldalait!

Eitt vannak 3500 pénzért wizzaires jegyek: [link] meg itt vannak a ryanairesek: [link]

Ez a titka. A nézés.

2018. aug. 15. 12:15
 23/28 anonim ***** válasza:
Szotyolka, az esküvő most van augusztusban. Szeptember-október folyamán simán el lehet menni Dél-Európába, akkor már a repjegyek és a szállások is olcsóbbak, de még jó az idő. Erre a hónapra viszont szinte esélytelen a megadott keretből kihozni egy nászútnak megfelelő hétvégét repülővel.
2018. aug. 15. 12:34
 24/28 anonim ***** válasza:

Nekem válaszolt Szotyolka arra amit 21-ben kérdeztem,amit nagyon szépen köszönök!😊 Ő is azt javasolta egyébként a Kérdezőnek,hogy tessék várni egy kicsit és jobb lehetőségek lesznek. Épp amire rákérdeztem.

Én amit írtam autós tengerpartot is aktuális még szerintem szeptemberben is.

2018. aug. 15. 13:22
 25/28 anonim ***** válasza:

Ha az ifju pár felfogadna szivesen lennék nekik életmód tanácsadójuk. Mert csak azért hogy cáfoljam a drága utak misztikumát mi most hétvégére is találtunk repcsijegyet és augusztus végén is megyünk a tengerhez repcsibel :), de nem mondom meg mennyire olcsón mert bekébzeltnek fogtok tartani.

Pedig elárultam a titkot hogy nézni kell.

2018. aug. 15. 13:33
 26/28 anonim ***** válasza:
De nem most kerested, abban biztos vagyok. Nekem nem kell elmagyaráznod, hogyan és mikor kell repjegyet keresni, egy földrész kivételével mindet bejártam saját szervezésben.😀
2018. aug. 15. 14:10
 27/28 anonim ***** válasza:

Hát igen. Nem most vettem hanem kb 2 vagy 3 hónapja. Most a novemberi utat csinálom.

Olcsón utazni nagyon könnyű mert csak nézni kell és lecsapni rá.

Nem tudtam hogy itt ennyien kérdeznek privátba! Sokaknak segítek. Lehet nyitok egy utazási tanácsadót is.

2018. aug. 15. 17:11
 28/28 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2018. aug. 15. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!