Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Nászút 100. 000 forintból?

Nászút 100. 000 forintból?

Figyelt kérdés
Ebben a honapban lesz az eskuvonk, szoval mar kicsit kesesben is vagyunk ezzel. Szeretnenk valahol eltolteni kettesben egy hetveget. Szerintetek hova erdemes mennunk ami 100 ezerbol meg van?

2018. aug. 6. 11:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
42%
Nem tudom, hová valósiak vagytok, ha nem jártatok még az Alpokalján, akkor javaslom pl. a Hotel Írottkő szállodát Kőszegen. Olcsó, de kellemes, a városka egy igazi kis ékszerdoboz, gyönyörű természeti környezetben. Egy hosszú hétvégét tartalmasan el lehet tölteni, városnézéssel, túrázással. Ilyenkor augusztusban rengeteg program van, pl. a 16 km-re lévő Szombathelyen 23.-26. között zajlik a Savaria Karnevál.
2018. aug. 6. 19:04
 12/28 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat!
2018. aug. 6. 21:36
 13/28 anonim ***** válasza:
52%
100 ezerből nagyjából még bulgár tengerpart jöhet szóba. Olcsó és jó
2018. aug. 6. 23:24
 14/28 anonim ***** válasza:
80%
Lehet, hogy nagyon maradi vagyok a nászutat illetően, de ennyiből talán még Velence is kihozható.
2018. aug. 7. 08:21
 15/28 anonim ***** válasza:
42%

Bulgár tengerpart

Én szinte minden évben megyek kb. A repülőjegy drágább amit ott költötök. Olcsó a szállás olcsó az étkezés es gyönyörű a tengerpart. Tiszta Hawaii érzés kb csak a vulkán hiányzik. Vendéglátó helyeken 70 cemt egy sör vagy egy frissen facsart narancslé. Kb 5 euróból 2 ember megkajál.

Turisztikán kívül nem szép ország de nekem a tengerpart nagyon bejön. Világutazó vagyok van viszonyítási alapom.

(Pl az agyonmagasztalt hawaii 2 éve volt csalódás míg miami csak a tévében volt meggyőző)

2018. aug. 8. 00:44
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
Bulgáriába most augusztusban a legolcsóbb repjegy 50 ezer forint fejenként, aligha jön ki egy százasból a hétvége a bOlgár tengerparton. Velencében pedig normális szállás 40-45 ezernél kezdődik éjszakánként. Maradjunk a realitások talaján, egyébként sincs semmi baj azzal, ha valaki a nászútját belföldön tölti. Lesz még alkalom bőven külföldre utazni.
2018. aug. 8. 01:04
 17/28 anonim ***** válasza:
50%

Utolsó!

Ha már megszólítottál Velencével kapcsolatban.

Azt írta a kérdező: "Szeretnenk valahol eltolteni kettesben egy hetveget."

Vagyis az általad írt 45 ezer Ft/éj/2fő árból is kijön még utazással együtt is egy szombat-vasárnap 100ezerből. De elárulom neked, hogy jelen pillanatban 28ezer Ft a legolcsóbb velencei szálloda reggelivel 2 főre. Azaz ennyiből egy hosszú hétvégét is maradhatnának.

Amúgy nem azt mondtam, hogy Velencében is kell aludniuk.

Ha beérik Mestrével, akkor medencés szállások már vannak 8ezer Ft/nap/2fő ártól is.

pl.:

[link]

2018. aug. 9. 07:39
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

15

A bolgár tengerpart egy zsúfolt, ócska túristagettó, tele kispénzű ruszkikkal meg kelet-európaiakkal. Látvány semmi, tömeg, gasztronómiailag nulla, de legalább van egy hosszú ócskás-sor véggi a bícsen, ahol vehetsz szőrmekucsmát megy bugyit. Undorító az egész.

Ráadásul ennyi pénzből ki sem jön, de egy fillért nem ér meg.

2018. aug. 9. 09:04
 19/28 anonim ***** válasza:
#17-es, mutass nekem 8 ezer forintért normális szállást Velencében MOST AUGUSZTUSBAN, aztán vitatkozhatunk. Arról nem beszélve, hogy oda is kell jutni, valamit enni is kéne, a környékbeli szállásokról pedig be kell jutni a városba...Évek óta magam szervezem az utazásaimat a világ minden tájára, ilyen “apróságokat” nem szoktam figyelmen kívül hagyni. Inkább töltenék el itthon, minőségi szálláson, szép környezetben, gondtalanul jó éttermekben étkezve, fillérezgetés nélkül egy hétvégét nászút gyanánt, mint mennék el egy egyáltalán nem olcsó turistacélpontra főszezonban, minden centet kiszámolva, idegeskedve, hogy belefér-e még egy fagyi vagy nem. Reméljük, hosszú és boldog házasság lesz, sok minden bele fog férni később, nem kell fogcsikorgatva küzdeni azon, hogy a nászút mindenképp egy, egyébként igencsak banális helyszínen legyen.😀
2018. aug. 9. 09:47
 20/28 anonim ***** válasza:
Ja és arról nem beszélve, hogy a hétvége minimum két éjszaka, egyre el se érdemes indulni.
2018. aug. 9. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!