Megéri DSLR gépet vinni Balatonra?
Siófokra megyünk, nagyon agyalok, hogy vigyem-e a gépem... 50mm, 18-55mm, 55-250mm objektívjeim vannak...
hobbifotós vagyok
először gondoltam viszem a gépet+50mm obit... de aztán arra jutottam, elég a telefon, úgyis strandolás, hajózás stb jó lesz arra a telo.. de mivan ha mégis kéne a gép és nem vittem, de feleslegesen sem akarom...
te vinnéd? van ott fotózni való ?
Hobbifotós vagyok, nekem is hasonló gépem van. Nyaraláshoz, meg ha új helyeken járok, mindenhová viszem. DSLR gépváz + 2 zoomobjektív, ami együtt 18-300 mm gyújtótávolságot fed le.
A Balatonon ne lenne fotóznivaló? Rengeteget fogsz találni.
Miért ne érné meg? Nem is értem a kérdést.... rengeteg gyönyörű téma van a Balaton környékén, amiről szép képeket lehet csinálni. Én telefonnal is több 100 képet csináltam 5 nap alatt.
Szerintem az 50-es fix mellé még vidd a 55-250-et is, mert biztosan fogsz találni olyan témákat, amihez kell a teleobi.
Az más kérdés persze, h sok helyet foglal, és nehezebb cipelni, mint egy telefont....
De hidd el nekem, így olyan szép képeket fogsz majd tudni csinálni, amiket egy telefonnal sosem lennél képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!