1/5 anonim válasza:
Ruhat. A tobbit meg tudod venni a gelyi boltokban.
3/5 anonim válasza:
sapka, sál, kesztyű, bugyik, chips, kóla
4/5 anonim válasza:
Ami neked kell, honnan tudjuk mi azt? Ha most utazol és Magyarországon belül, akkor nagykabát pl. egy sem kell, de ha napos kontaktlencsét hordasz, akkor abból kell egypár... Fehérneműt napi szinten vált az ember, a többi ruhát most nem ecsetelem, én készülök mindenre, hidegre is.
Fogkrém egy is elég. Egyesek még hajkiegyenesítőt is visznek motoros dobozban, én még autóval se vinnék egyet se, nincs is olyanom.
Elég általános a kérdésed, a válasz pedig valamelyest egyedi... Én főleg ruhát, ételt, vizet, pénzt, fürdőszobai cuccokat, rajztömböt, pár ceruzát viszek és kész. Nyár van, úgyhogy Fenistil gél is lenne nálam. S 1-2 fájdalomcsillapító. Mások persze visznek kismillió egyebet egy 3 órás útra is. Ki mit tart fontosnak.
5/5 anonim válasza:
Értelmesen is feltehetnéd a kérdést, pl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!