Ha elvinném a barátnőmet a Velencei-tóra 3 nap 2 éjszaka, félpanzió. Kajával, utazással mennyiből úszom meg kb? Még sosem voltam pl szüleim nélkül ilyen nyaraláson.
1.- nem tudjuk, honnan indulnátok? Nyilván pl. Debrecenből jóval több az utiköltség, mint pl. Bpestről vagy Székesfehérvárról.
2.- nem mindegy, hogy milyen igényeid vannak, milyen minőségű szállásra (pl. Velence Hotel resort Spa-ba biztos nem jönne ki)
3. - egyáltalán nem biztos, hogy találsz szállást- nagyon sokat már jó időben lefoglaltak
De ha beírod a google keresőbe, hogy Velencei-tó szállás, akkor magad is feltérképezheted a kínálatot, az árakat.
Útiköltség mindegy, kocsival viszem, de faterom tankol bele :) Ha megvan a félpanzió, akkor kb nem sokat kell kajálnunk. Persze fagyizás, koktélozás lesz, de a strand pl ingyenes, gondolom a resort spa-ban azért használhatjuk a medencét stb.
Júli elején mennénk kb. 100.000-el számoljak akkor?
Balatonon teljes ellátással 4 csillagos szálloda 2 főre két éjszaka már 40000-ért van akciósan, csak az ilyet minél elöbb le kell foglalni.
A nők nevében tiltakozok az ellen, hogy te fizessed a barátnőd részét is.
Neki is állampolgári joga, hogy kifizesse a saját fogyasztását.
...hogy mik vannak?!
:)
Kérdező, fogadjunk, hogy nem írtad még be a keresőbe, hogy "Velencei tó szállás" (1-es vagyok)
Ha beírtad volna, akkor látnád, hogy Hotel resort spa 2 éj-re 110 ezer ft jól. elején.
Nem úszod meg, muszáj lesz keresgélned, mert mi itt hiába mondjuk, hogy ez meg az a szállás milyen jó, ha már nincs hely- mint írtam, már rég kellett volna foglalni - júli elejéig már csak 3 hét van..
Amúgy lehet, a Balatonnal tényleg jobban járnál...
Utolsó! Te tényleg ennyire hülye vagy??
Ott van a gyengébbek kedvéért a mosoly jel. Szólj anyukádnak, hogy magyarázza el neked is, hogy mi az.
:)
"mondom ezt kritika-íróként."
mondom: te is hülye vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!