Két választási lehetőségem van: szeptembertől vagy Szegedre, vagy Pestre megyek egyetemre. Mindkét helyen indulnak a szakok, amelyekre járni szeretnék, csak város szempontjából nem tudok dönteni. Tudom, voltak már ilyen kérdések, hogy milyen Szegeden élni stb., de arra lennék kíváncsi, hogy mit gondoltok: ha a két hely között kell döntenem, melyiket érdemes inkább választani? Olyasmikre gondolok, hogy milyenek a lehetőségek, suli, milyen ott élni (bár Budapestet ismerem, mert oda jártam gimibe)... Kérlek, írjátok meg azt is, miért gondoljátok úgy, ahogy!
2010. jún. 13. 19:44
1/4 anonim válasza:
Huhh, én ide járok SZEGEDRE 3 éve egyetemre, úgy megszerettem, hogy itt telepedek le! :) Tiszta, szép város, nyugodt légkör! INGYEN TÖMEGKÖZLEKEDÉS!! Ami félévente 12.000 ft lenne, pesti srác mondja, hogy vagyonokat költ bejárásra. Albérlet árak is alacsonyabbak sokkal, egyszerűen jó ez a hely. A szakmai élet is pezseg. Nem valószínű, hogy a közeljövőben el fogok innen költözni. Amúgy lehet részre hajló vagyok, de Pestet amúgy is utálom (laktam már ott is). Írj privit, ha akarsz még vmit tudni.
2010. jún. 13. 20:19
2/4 anonim válasza:
Helló!
SZEGED,egyértelműen én itt élek nagyon szép város,jó hangulatú tele fiatalokkal,egyetemi klubokkal,szórakozóhelyekkel,itt a Tisza,ha természetbe vágysz bármikor eléred.Jó fej emberek ismerkedős fiatalok.Ha fürdőzni is szeretsz tökéletes hely Szeged.Egyet jelöltem Pesten de azt is leghátulra tettem.Pestet is ismerem,sokat járok jártam ott össszehasonlíthatatlanul jobb Szeged.Az okatatás színvonala is jó van amiben országelső,mindenképpen élen van.MINDEN szempontból SZEGED.
2010. jún. 13. 21:05
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Persze, várok több véleményt is.
2010. jún. 13. 21:33
4/4 anonim válasza:
Én pesti vagyok de munkám miatt gyakran járok Szegedre.
Kedvenc városom. Ha úgy alakulna lehet hogy én is leköltöznék.
Sok a fiatal, normálisan lehet közlekedni, sokan járnak biciklivel...
Egyedül a parkoló ellenőrökkel vannak rossz tapasztalataim, rosszabbak mint Bp-en! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!