Budapest tényleg ennyire koszos?
Figyelt kérdés
Még tavaly éjszaka átutazóban voltam buszon, és a fővároson is áthaladtunk, az ablaknál néztem, hogy néhány utcában (pesti oldalt) egy nagy rakás szemét volt a járdán, én nagyon meglepődtem rajta, kisvárosban élek ott annyira nem jellemző ez. Ez a nagy szemétrakás ennyire mindennapos ott?2017. dec. 28. 14:09
1/13 anonim válasza:
Szerintem lomtalanítás volt.
Engem vidéken feljelentett a szomszédom az önkormányzaton. Minden vidéki ennyire tapló??
2/13 anonim válasza:
Gondolom csak egy adott környèken láttad ezt, ahol épp akkor volt lomtalanítás. Olyankor pár napig valóban rettenetesen néz ki az adott környék, de ez évente max 2-3 nap.
3/13 anonim válasza:
Tragikomikusak a lomtalanitasok. Az emberek lekrjak a foldre a kacatot, jonnek tesoek es kalapaccsal pozdorjava vernek mindent, hogy kiszedjek belole a femet, aztan a szel szanaszet hordja a szemetet. Nalunkfele 3. kerben viszont nagyon ritkan uritik a kukakat, es sokszor folyik ki beloluk a dzsuva, amit aztan megint a szel szanaszet tud hordani. :(
4/13 anonim válasza:
Bár ettől függetlenül is koszos valamennyire, de amit leírsz, az szerintem is lomtalanítás lehetett. Sajnos ez ezzel jár.
5/13 A jó édes válasza:
Budapest egyes kerületei egész évben koszosak - függetlenül attól, hogy van-e lomtalanítás vagy nincs. A nagyvárosok már csak ilyenek.
6/13 anonim válasza:
Ha vonattal végigutazol pesten, mindenhol a koszt, mocskot, lomokat látod. Nem lomtalanítás. Ilyen mocsok van ott.
7/13 anonim válasza:
Még ha "koszos" is, akkor sem laknék vidéken...
8/13 anonim válasza:
Budapest koszos. 27 évig éltem Pesten, nem tűnt fel. Aztán egy ideig külföldre költöztem, és amikor először újra hazamentem, akkor tűnt fel, hogy milyen eszméletlen koszos város. Most már én is meglátom ezt, igen, sajnos az.
9/13 anonim válasza:
Változó. Vannak egész tiszta, rendben tartott helyek, de vannak tényleg olyanok ahol mintha háború lett volna.
A lomtalanítást meg úgy tiltanám be ahogy van, vagy sokkal erősebb rendőri jelenlétet követelnék meg a testvérek miatt.
10/13 anonim válasza:
A kukák ürítése is tényleg kaotikus.
Én rengeteg helyen azt látom hogy már púposra van rakva meg körülötte is áll a szemét és viszi mindenfelé a szél. Vagy a szelektív kukák, amiknek az lenne a célja hogy kevésbé terheljük a környezetet igazi lepratelepek mikor hetekig állnak tökig tele és még 2 kukásautónyi szemét felgyűlik mellettük szétázva, szétrohadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!