Szegedi látnivalók?
Figyelt kérdés
Szegedre utazok jövőhéten, olyan programok érdemelnének amik lehetőleg ingyenesek és élvezhetőek lehetnek egy 20 éves lánynak. Érdekel minden kiállítás, múzeum, templom minden ami látogatható. Egyedül utazok. A karácsonyi vásár az persze adott :)2017. dec. 14. 20:26
1/1 anonim válasza:
Szia, én mondjuk 5 évig éltem Szegeden, bár bevallottan, múzeumban 3x voltam. Szép a Tisza part, az árvízi emlékmű, a Dóm és körben az egyetemi épületek árkádjai alatt mellszobrok is vannak (most tuti van ott is adventi vásár), plusz a Széchenyi téren, Kárász utcán is, egészen a dékáni hivatal előtti térig vásár szokott lenni. 😀 a Kárász utcától nem messze találod a Reök palotát, ott is szokott kiállítás lenni, de maga az épület is igen szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!