Siófokon milyen programlehetőségek/ látnivalók vannak?
Jövő héten utazunk oda, és kiváncsi vagyok, hogy a víztornyon kívül milyen látnivalók vannak.
Előre köszönöm a válaszokat.
Balaton-part (ezzel most nyilván hatalmas újdonságot mondtam :D), kikötő a hattyúkkal.
A víztorony érdekes, de én pl. tériszonyos vagyok és amikor mentünk fel a lifttel, rosszul lettem. O.o
Fent amúgy van egy bár, lehet vedelni :) És van az a körbeforgó rész a tetején, ahonnan lehet sasolni a várost. Na mondjuk én ott is rosszul lettem :D
A torony aljában van Tourinform iroda, ott is lehet érdeklődni programok iránt.
Mi tavaly voltunk Siófokon és elmentünk egy ilyen kuponos hajózásra is:
Tök olcsó és nagyon élveztük, érdemes rá befizetni.
+ Galerius élményfürdő
Kálmán Imre emlékház: [link]
A kikötőt és a Sió-zsilipet is érdemes megnézni. A hajóállomás felőli oldalon van egy kijelzős tábla, ami mutatja az aktuális vízállást és a zsilip, illetve a Siófoktól délre levő bukógát működlését.
Ha vitorlázni mentek és nem voltatok még ott, ajánlom Füreden a Vitorlázeum vitorlástörténeti kiállítást: [link]
Az úszó világbajnokság nyíltvízi versenyei miatt a Füred előtti vízterületen hajózási korlátozások vannak, figyeljétek a HSZH-t. Jó hajózást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!