Miért ilyenek az öregek? Én rontottam volna el valamit?
Egyik nap megyek haza a suliból, a szokásos villamosra felszállok, elkezdem olvasni a lokált velem szembe egy 18-20 év körüli csaj ült.
Egyszer csak megáll mellettem egy 40-50 körüli nő meg a férje.Én az újságra figyeltem, különösebben nem érdekelt.
Fogta magát, és igazi lenéző stílussal megkérdezi: "Nagyon fáradtak vagytok?". Mind a ketten tudtuk a csajjal hogy az ülőhelyet kéri...
Én meg válaszoltam a kérdésére: "Igen!".
Erre jön a válasz: "Há na ne nevettessél fiam! Egész nap ültél az iskolában, miben fáradtál el??"
Legszívesebben azt mondtam volna neki hogy próbáld ki milyen jó is a "nem fárasztó" iskolában ülni 7 órát, de tudja mit, ha ilyen egyszerűen képes csak gondolkozni hogy "Ha ült akkor nem fáradt" akkor nem is kellene azon csodálkoznom hogy leáll egy gyerekkel veszekedni azon hogy fáradt-e vagy nem.
De ehelyett csak annyit mondtam: Hát, én azzal nem tudok mit kezdeni ha maga nem hajlandó elhinni hogy fáradt vagyok.. Én TUDOM hogy fáradt vagyok..
Elkezd valamit mondani, én meg csak annyit mondok: Tessék bmeg. Majd felállok a helyről.
És nem fogjátok elhinni mi történt utána...
LE SE ÜLT AZ A RETKES VÉN *******
Csak elkezdett a férjével morogni hogy hihetetlen hogy ez a mai generáció mit meg nem enged magának és hogy így merészel beszélni az idősekkel(még mindig 40-50 körül lehetett tehát nem is egy nyugdíjasról beszélünk)meg hogy ez a rosszabbik fajta, mert a legtöbb csak elnézést kér és hogy ez mennyire felháborító.
Erre a csaj megszólal: Miért nem képes elhinni hogy fáradt az a szerencsétlen gyerek?
Most boldog hogy elűzte innen??
És fogta magát, felállt és megkérdezte tőlem hogy le akarok-e ülni.
Utána leültem, elhúzott az "idős" pár stb..
De én igazán arra lennék kíváncsi hogy ti hogy látjátok ezt, mert szerintem én nem hibáztam semmit.
"45 éves nő vagyok, és messze nem érzem öregnek magam, ezért elég sértő amit írsz."
Ha nem érzed magad öregnek, akkor ne akarj mindenáron leülni.
Ha nem akarsz mindenáron leülni, akkor ne vedd magadra, amit a kérdező írt.
Aki 40 éves és nem beteg vagy terhes, az ne vinnyogjon ülőhelyért, ha meg úgy viselkedik, mint egy öreg, akkor vállalja a jelzőt is.
9-es: Azért Pesten általában kicsit többet kell buszozni öt percnél. Volt, hogy másfél órát utaztam a melóhelyre.
"ott tesped egész nap az iskoláBA"
oszt te vagy kutató orvos, koma? én meg putyin vagyok, holnap meg én leszek a donáldtramp
Bunkók minden korosztályban vannak, a tiédben is, kérdező.:-) Bmegeléssel válaszolni egy ilyen, kétségtelenül idegesítő piszkálódásra legalább olyan taplóság, mint amit a nő csinált. Általánosítani ebből az egy esetből pedig még ostobaság is.
Amúgy én is szellemi munkát végzek, rengeteget ülök, kifejezetten jólesik, ha végre felállhatok vagy járkálhatok. A gimis gyerekem suli után még elmegy edzésre, heti egyszer onnan még egy különórára, sokszor elkíséri a barátnőjét, legkorábban délután 5-6 között ér haza, van, hogy csak 7 körül, utána ül le tanulni. Naponta gyalogol minimum 10-15 kilométert, megrakodva a sulitáskával, edzőcuccal. Nos, neki elhiszem, hogy fáradt, amikor hazafelé jön.:-)
Középsuliban SEM lehet elfáradni, ennyit erről.
Mikor egyetemi szakvizsgára, szigorlatra napi 12 órákat tanulsz, na AZ valóban fárasztó, de ücsörögni a sulipadban és néha körmölni pár sort baromira nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!