Van egy barátnőm, akinek kicsit nincs kedve élni. Romániában lakunk, és gondoltam el utazunk Magyarországra, abból a célból hogy valami felejthetetlen élményt adják neki?
Inkább Debrecen közelében gondolkoztam, de nem baj ha messzebb van, bármit megteszek h boldog legyen, ha úgy van akkor lehet két napos nem tudom mi motivalhatná fel a lányt, wellness hotel, kellemes vacsora, mozi, fürdő? Ezek kB benne lennének, de szerintem ez kevés ahoz hogy, felejthetetlen legyen.
Amit szeret :koala(sajnos Magyarországon már nincs ha jól tudom).. Rock zene, de nem rocker, de pl tankcsapdat szereti.. Egyebet nem tudom.. KB úgy is alakulhat, hogy esetleg össze is jöhetunk ketten. Én F/19 ő L19.
Nagyon szeretném vissza hozni az életbe.. (Nincs öngyilkos hajlamai, nem is depis, csak kevés kedve van) nagyon köszönöm a válaszokat előre is!
Tankcsapda debreceni, szóval elég gyakran lépnek fel ott.
De szerintem elég kevés infód van még róla...kicsit még ismerkedjetek, említsd meg neki a javaslataid és az alapján dönts.
Mondjuk én úgy vagyok, hogy felejthetetlenné nem az teszi a programot, hogy hol voltunk, hanem hogy kivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!