Milyen árak vannak Siófokon? (többi lent)
Nem egy konkrét étteremnek, büfének az árát kérdeztem, pusztán arra voltam kíváncsi hogy mennyiért lehet kajálni a strandon, sétányon stb. Olyan emberek válaszára voltam kíváncsi, akik ott élnek és/vagy ezen a nyáron ott nyaraltak. Google-t használtam, 2010, 2012-es árakat találtam is.
Mindenkinek kiosztottam a kezeket. ;)
# 9, 10, 12, 13 válaszokat köszönöm.
Elsőként is, nem volt kiírva,hogy kiknek a válaszát várod,csak utólag írtad!
Másodszor ott nyaraltam 10 napja pont,tehát még abba a körbe is beletartozok, harmadszor örülj,hogy egyáltalán bárki válaszol neked,nemhogy még te vagy arrogáns! Negyedszer amilyen árak voltak azokat írtam. Nem járok strandra. Neked nem adnák pontot arra,ahogy kiosztogatod a pontjaidat!
Egyértelmű volt a kiírás. Ha te ott voltál a nyáron, vagy esetleg ott élsz, akkor tudsz válaszolni. Ha nem, akkor ne küldj be hozzászólást!
Segítőkész embereknek köszönöm szépen!
15-16. Szerintem is egyértelmű volt a kérdés. Nyilván azokhoz szólt, akik innen vagy onnan, de tudják a választ. Felesleges bonyolítani. Ha meg nem kap választ a kérdező, na bumm, akkor mi van, legfeljebb megtudja majd máshonnan.
Én nem láttam arroganciát a kérdezőnél. Ott kezdődött az arrogancia, ahol írta valaki, hogy ő nem lexikon. Nincs gond, ha valaki nem tudja a választ, de akkor minek írja le, hogy nem tudja...
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam ezzel.
"Hozzá kell tenni Ingyen." Mégis mennyit "kéne" fizetni itt egy hasznos válaszért? 10 forintot?
Valóban illik megköszönni a hasznos választ. Én sok kérdésnél láttam, hogy nem köszönik meg, de valamit reagálnak rá a témához kapcsolódóan. Hát, én túl szoktam tenni magam, ha nem köszönik meg a válaszom. Ő pedig pontosította a kérdését közben, ami nem értem, miért baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!