Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapest, Havanna lakótelep?

Budapest, Havanna lakótelep?

Figyelt kérdés
Sziasztok, pénteken utazom a legjobb barátnőmmel Budapestre, mivel ő már regóta elakart menni egy fontos rendezvényre. A bácsikájánál fogunk lakni, a Havanna lakótelepen, ráadásul ketten, mivel azt mondta a bácsikája,hogy arra a pár napra amíg ott vagyunk akkor ő elmegy a lányához.kicsit utánna néztem ennek a környéknek és mindenhol azt olvastam, hogy igaz nem olyan mint régen, de még mindig az egyik legveszélyesebb hely Bp-n. Arra lennék kiváncsi,hogy mennyire is veszélyes, olyanon például ne is gondolkodjuk, hogy este lemegyünk sétálni? Valamint tényleg nagyon messze van a belvárostól?
2017. júl. 13. 00:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Tenyleg rossz kornyek, tenyleg messze van. Nappal szerintem nem lesz problema, de sotetben inkabb ne setalgassatok.
2017. júl. 13. 07:57
 2/4 anonim ***** válasza:
60%
Sötétben is simán hazajárok egyedül, sose ért semmi atrocitás. Sokkal rosszabb környékek is vannak. A belvárostól viszonylag messze van, de 20 perc metró és 20 perc busz Budapestet nézve nem olyan sok.
2017. júl. 13. 08:22
 3/4 anonim ***** válasza:
64%

"de még mindig az egyik legveszélyesebb hely Bp-n"

ez nem igaz

2017. júl. 13. 08:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a gyors valaszokat!
2017. júl. 13. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!