Megéri ennyiért egy panellakás a Havanna lakótelepen? (bővebben lenn)
Mint láttad ilyen árakba mennek ott....
De ezt ne hagyd ki: 2012-ben teljes felújításon esett át, műanyag nyílászárók, műanyag redőnyök, egyedi vízmérők, szabályozható radiátorok, beépített konyhai szellőzővel.
Mondjuk a fürdő szebb is lehetne.....
Hoszig még nincs a falakon, de az osszes tobbi parameterbe beletrafaltal 😃
De kiereztem a cinizmust is 😆
Az elég fura környék.
Bár néztem a pesti árak nagyon el vannak szállva. Pesttől durván 1 órára lakunk itt már 9 millióért lehet venni normális lakást biztonságos környéken.
16 millióért meg már családi házat.
Tartozik-e a ház/vett-e fel hitelt (mekkora a közös költség, nem-e horibilis az ára), tervez-e nagyobb felújítást/emelést?
Milyen a lakóközösség (főleg lakáskörnyéki szomszédok, az emeleten, alatta felette? Ha van egy partycsalád akkor felejtsd el mert rémálom lesz. Ja és az egyik legfontosabb, nem tudom kocsival fogsz-e közlekedni vagy tömegközivel, de ha utóbbi, akkor kb. 1 óra a belvárosba, csúcsidőben (reggel fél 7- fél 10-ig, illetve du. negyed 3tól este 9-ig) tömött a busz, metró. Ha kocsival járnál be akkor szerintem érdemesebb valami közelebbi kisvárosban házat venned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!