Békéscsabáról szeretnék eljutni a Budapesti Liszt Ferenc repülőtérre, ha vonattal megyek hol szálljak le Budapesten belül, hogy a repülőtérre tudjak menni? Olyan 40perc alatt?
A 200E busz menetideje kb 25 perc, és napközben 7-8 percenként jár. De én úgy vettem észre, hogy a Békéscsabáról érkező vonatok a Keletibe mennek, tehát nem érintik Kőbánya-Kispestet. Persze az is lehet, hohy án nem figyeltem eléggé (szinte naponta járok a Kökin)
Tehát a Kökiről 40 perc alatt el tudsz jutni a reptérre, de a Keletiből már nehezebb ügy (onnan metróval és busszal lehet eljutni, vagy busszal és vonattal és aztán ismét busszal)
Rákerestem és ezek a vonatok csak a Keletiben állnak meg Budapesten,szóval nincs sok választásod.
M2 metró: Keleti - > Deák tér
M3 metró: Deák - > Kőbánya-Kispest
200E busz: Kőbánya-Kispest - > Repülőtér
Szolnokon átszállsz egy Nyugatiba tartó vonatra és az megáll a reptérnél.Ott megvárod a buszt és annyi.
Persze, össze kell hangolnod, melyik vonattal menj Szolnokig és mikor indul onnan vonat Pest felé, mindezt úgy , hogy időben kiérj a reptérre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!