Szentjánosnogár néző?
Figyelt kérdés
A het vege fele lesz az aggastyani arboretumban meghirdetett szentjanosbogar nezes, 8oratol. Erdemes ilyenre kimenni, valoban lehet e latni? Mindig is vagytam ra hogy lathassak egyet, azonban egy het sincs az erettegi szobelimig, arra is kene tanulni.2017. jún. 15. 00:27
2/3 biomókus válasza:
szerintem az alcsútira gondolt :D
3/3 biomókus válasza:
nem tudom, hogy ott lehet-e látni, de ha szakvezetések vannak, akk gondolom igen. Látványos tud lenni.
Ha napi 12 (+-) órát tanulsz, akk jót tesz a kimozdulás, de ha még semmit se, akk ne tereld el a figyelmed. Érettségi után is lehet menni ilyenekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!