Valaki megengedné-e, hogy a Piac utcára néző lakása erkélyéről, vagy ablakából fotózhassam az idei virágkarnevált?
Debrecenben ugye?? Mert a nagynéném pont a Vásáry István és a Piac utca sarkán lakik. Mi mindig onnan nézzük a karnevált..
Szerintem nem nagyon fogsz találni olyat aki be fog engedni téged és a párodat fotózni. Már csak azért sem mert pár éve rendszeresen bekopognak már napokkal előtte és sok idegen érdeklődik hogy nem-e engednék meg hogy az ablakból nézhessék.. De az emberek bizalmatlanok.. Ha nincs ismerősöd akkor szerintem foglaljatok le egy emeleti szállást egy szállodában és onnan tudtok fotózni.
Köszönöm a reagálást, privátban válaszoltam...
A bizalmatlan emberek megnyugtatására pedig nem mindennapi módon tudok vállalkozni, teljes nyugalommal és őszinteséggel, de ahhoz mindkét fél közreműködése szükséges..
Azután mire mennél egy csomó "légi fotóval"??
Nagyon amatőr dolog ez így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!