Lakleventericsi kérdése:
Átengednek az Román Magyar országhatáron? Többi lenn
Figyelt kérdés
17 éves, román állampolgársággal rendelkező diák vagyok, különböző családi és társadalmi okok miatt szeretném Romániát elhagyni. 18 év alatt, felnőtt kísérete nélkül, vagy bírósági felhatalmazás és magyar lakcím illetve állampolgárság nélkül, román személyivel át engedne e a határon. így 18 alatt?2017. jún. 7. 15:46
1/2 anonim válasza:
sanszos hogy nem, több alkalommal is voltam így de örökké megnézték alaposan a kisérő meg az utazó adatait is. közjegyzőnél kell csináltatni egy papírt amiben a szüleid felhatalmaznak egy kísérőt arra, hogy átmehess vele a határon. Próbálkozni persze lehet, de kellemetlen ha az átkelőnél letessékelnek.
2/2 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam s igen átengedtek
2017. nov. 5. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!