Átengednek a határon ha kiskorú vagyok?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és Romániából szeretnék utazni Magyarországra az unokatestvéremhez, és a kérdés az hogy szükséges valamilyen irat, vagy a személyim elég?2013. okt. 19. 21:23
1/3 anonim válasza:
Elméletileg a személyi elég, viszont nem hiszem, hogy 18 év feletti kísérő nélkül átengednek. Max. valami írásos "meghatalmazással".
2/3 anonim válasza:
Előző látom tippelt valamit...
Nagy kérdés a te állampolgárságod! Ha román akkor csakis két szülő engedélyével teheted, amiről megfelelő írásos dokumentumok kellenek, de ennek nézz utána ha érint.
Magyar állampolgároknak nem kell ilyesmi tehát elméletileg ha van személyi vagy útlevél akkor mehetsz.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Szóval, akkor nem megyek mert (még) roman állampolgár vagyok...
2013. okt. 21. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!