Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mennyire veszélyes belföldön...

Mennyire veszélyes belföldön vonattal utazni egyedül?

Figyelt kérdés

Olyan 80 km-ről lenne szó (Budapestről indulva). Mennyire veszélyes dél körül és délután hatkor? Mire kell figyelni? 18F

Köszi előre is!

2017. jún. 1. 20:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%

nagyon veszelyes, engem otszor dobtak ki a migrancsok a mozgo vonatbol, mindig visszamasztam

tenyleg ilyen emberek elnek budapesten?????

2017. jún. 2. 09:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy pesti utcán sétálni sokkal veszélyesebb, mint vonaton ülni "egyedül". Főleg erre felé, ahol én lakom. :D
2017. jún. 2. 09:52
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Utazz nyugodtan. És figyeld a tájat. Érdekes. Ha leszólítanak, ne idegeskedj. Nyugodtan válaszolj, vagy térj ki, köszönd meg nekik a beszélgetést, ne tégy semmi feltűnőt és zavarót. Mindig akkor történik csak baj, ha valaki nagyon izgága. Nagy baj pedig nagyon ritkán. Még cigányok környékén is. Kellemetlenkednek legfeljebb. Velük is ezt teszik.
2017. jún. 2. 16:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Tessék?! 18 éves vagy? NAgykorú magyar állampolgár, aki szavazhat?! Ne már, bakker ...
2017. jún. 2. 17:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én 18 évesen stoppal jöttem haza Madridból.
2020. ápr. 24. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!