Mennyire veszélyes belföldön vonattal utazni egyedül?
Figyelt kérdés
Olyan 80 km-ről lenne szó (Budapestről indulva). Mennyire veszélyes dél körül és délután hatkor? Mire kell figyelni? 18F
Köszi előre is!
2017. jún. 1. 20:43
11/15 anonim válasza:
nagyon veszelyes, engem otszor dobtak ki a migrancsok a mozgo vonatbol, mindig visszamasztam
tenyleg ilyen emberek elnek budapesten?????
12/15 anonim válasza:
Szerintem egy pesti utcán sétálni sokkal veszélyesebb, mint vonaton ülni "egyedül". Főleg erre felé, ahol én lakom. :D
13/15 anonim válasza:
Utazz nyugodtan. És figyeld a tájat. Érdekes. Ha leszólítanak, ne idegeskedj. Nyugodtan válaszolj, vagy térj ki, köszönd meg nekik a beszélgetést, ne tégy semmi feltűnőt és zavarót. Mindig akkor történik csak baj, ha valaki nagyon izgága. Nagy baj pedig nagyon ritkán. Még cigányok környékén is. Kellemetlenkednek legfeljebb. Velük is ezt teszik.
14/15 anonim válasza:
Tessék?! 18 éves vagy? NAgykorú magyar állampolgár, aki szavazhat?! Ne már, bakker ...
15/15 anonim válasza:
Nem tudom, én 18 évesen stoppal jöttem haza Madridból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!