Utazás egyedül? Mennyire veszélyes? Nem unalmas? Valakinek van tapasztalate ilyen téren?
Huszonéves nő vagyok és világot szeretnék látni, ki szeretnék kapcsolódni de ehhez nincs partner. Családom nincs, a legtöbb barátom pedg vagy párkapcsolatban van és csak velük jár el vagy nincs pénze utazásra, nem tud félretenni.
Úgy érzem, hogy tényleg nagy szükségem van a pihenésre, azt mondanám, hogy 2 éve voltam úgy egy igazán pihentető nyaraláson, akkor is csak 2-3 napot. Nem tudom, félek, hogy nem lesz jó, magányos lennék, unatkoznék, rossz élmény lesz a couchsurfing, de a 4 fal között se akarok kuksolni mindig. Kinek milyen tapasztalatai vannak?
Én többször utaztam már egyedül. Thaiföld, Vietnam, Kína. Nem unatkoztam, élveztem minden percét. Nyelvi akadályok voltak, de azt is meg lehet oldani. Igaz én nem couchsurfing vettem igénybe, mert úgy vagyok vele, hogy ha már ilyen messzire megyek ne zsákbamacskázzak. Olyan szállodába megyek ami nekem jó, és így nem mások lakásában egy kanapén alszom. 1-2 napra elmegy, de 1.2 hétre nem. Ha jól tudom nem is lehet. Szóval nem veszélyes, nem unalmas.Érdemes elmenni
45/N
Ha nagyon félsz az egyedül utazástól, menj társasútra. Én teljesen egyedül sosem utaztam, de társasúton voltam egyedül. Fiatalos programokat keress pl. Baraka, Eupolisz, stb. útjai. A hagyományos városlátogatásokra, körutakra inkább idősebbek mennek.
Amúgy találkoztunk olyanokkal, akik egyedül utazgattak, főleg fiúk. Gyakran csatlakoztak néhány napra, ha egyezett a programunk.
Vannak társas utazások is.
De van olyan, ahova egyedül is elmennék.
Ha sok látnivaló van, akkor biztosan nem unatkoznék.
Illetve, ha tengerparton pihenős nyaralás lenne, akkor sem unatkoznék. Vinnék egy jó könyvet, olvasnék a parton.
Egyébként meg mindig van pár ember, akivel meg lehet ismerkedni utazás során.
Egy utazáson magányos az ember akkor tud lenni, ha semmi se érdekli. Egyébként még egy hosszabb busz vagy vonat úton is annyi élmény ér, amennyit az ember tesz érte.
Én rengeteget utazom, de eközben erre a szóra se gondoltam még, hogy lehetséges.
Hogy mennyi és milyen típusú izgalom ér, az persze már más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!