Sopron környéki baba- és állatbarát szállás?
A 11 hónapos kisfiunkkal és a 12 éves ölebünkkel fedeznénk fel Sopront júniusban. Néztem többféle szállást, de nem tudom milyen lenne célszerű kutyával és babával is. Eddig mindig csak a kutyához kellett igazodni, de most itt ez a babóca is és szeretném, ha mindenki jól érezné magát. :)
Néztem félpanziós hoteleket és önellátós apartmanokat is, de nem tudom, melyik volna megfelelőbb. A kutyánál nem elég, h bejöhet a szobába, szeretném mindenhová vinni magunkkal. Sok helyen van kutyabarát szoba, de aztán elvárják, hgoy egész nap hagyd is ott, mert se az étterembe részbe, se sehová nem lehet vinni, valahol még azt is kikötik, h sétáltatni sem lehet a hotel közelében. Off. Igazán furcsa hozzáállás. :D
Viszont főzne sem nagyon szeretnék (épp elég itthon), inkább éttermeznénk, vagy félpanzióznánk, de az meg apartmanban nem túl gyakori. Szeretném, ha ez mindenkinek pihenés lenne. Olyan apartman mondjuk okés lehet, ami mellett van kutyabarát étterem.
Tudtok segíteni? Sajnos nem ismerem a környéket és a kuponos, szállásfoglalós oldalakon meg nem igazán látszik, hogy mi van a környéken, jó lesz-e nekünk, kutyának, babának egyaránt. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!