Melyik a legszebb város Magyarországon? Hova lenne érdemes elmenni pár napra?
Olvastam több (régebbi) cikket, ott ezek vezettek: Szilvásvárad, Visegrád, Tihany, Hajdúszoboszló, Siófok, Gyula, Sopron, Balatonfüred, Szeged, Eger...
Persze azóta már lehet változtak a helyszínek illetve nem mindenhol indokolták a listát.
Oszinten?Nem tudnek valasztani annyi szep hely van *-*
Amiket felsoroltal mind gyonyoru,sok latvanyossag.
"Olvastam több (régebbi) cikket, ott ezek vezettek.......Hajdúszoboszló..."
Na abba mi a szép?!?
Pecs: gyonyoru tortenelmi belvaros, gyonyoru termeszet a kornyeken, kilatok, orfui to stb.
Bejartam jo forman egesz Magyarorszagot, Pecs a kedvencem es ezeket tartom hozzahasonlithatonak:
Sopron, Gyor, Veszprem, Szentendre, Eger
Köszönöm az eddigieket. Kaposvári vagyok, így a Balaton déli partját és Pécset már körbejártam, így ezek már nem akkora élmények. Persze aláírom, hogy Pécsett sok látnivaló van; még én sem jártam mindenhol a Mecsekben, pedig nagyon sok forrás/kilátó van ott is.
Valahol talán Miskolc/Nyíregyháza/Eger/Debrecen környékére mennék szívesebben, de nem igazán tudok még dönteni. Persze a többi város is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!