MAV online vasarolt vonatjegy csak egy bizonyos vonatra ervenyes, vagy az adott napon barmelyik hasonlora?
Ferihegyrol utaznek, mondjuk a hetfo 12.00-kor indulo vonattal szeretnek menni.
Ha megveszem a potjegyes vonatjegyemet, az csak erre a hetfoi 12.00-as vonatra ervenyes?
Vagy ha kesik a repulo, elmehetek meg mondjuk a szinten hetfoi, de 14.00-kor indulo szinten potjegyes vonattal...
Kerestem volna honlapjukon, de elveszet a sok mindenfele informacioban. Rettenetes...
Ez potjegyes vonat.
Akkor ha jol ertem a jegy az rendben van, csak ha lekesem uj potjegyet kell vennem.
Ezt Ferihegyen lehet az allomason vagy a vonaton a kalauztol?
3 eve nem jartam Magyarorszagon, nem vagom mi ez a potjegyes hulyeseg...
Van gyorsvonati pót jegy és Intercity helyjegy. A gyorsvonati pótjegy nem helyjegy, tehát ha gyorsvonattal mész, akkor abból nem kell másikat venni.
Ha Intercity-vel mész, ami helyjegyes, akkor abból kell másik ha az eredetit lekésed.
Van pénztár, ahol jegyet és pótjegyet is tudsz venni.
Van jegyautomata is (készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni)
Pénztári nyitvatartási idő és egyéb információk:
A jegyértékesítő automatán fel nem tüntetett célállomásra szóló menetjegyet, illetve a Ferihegy megállóhelyen megálló feláras vonatra szóló pótjegyet a vonaton a jegyvizsgáló pótdíj felszámítása nélkül szolgáltatja ki.
Koszonom a segitseget.
Ez potjegyes gyorsvonat. (nem intercity) Ugyhogy akkor arra ervenyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!