Mennyibe kerül egy vonatjegy Párkány és Vác között?
Valaki szokott utazni e két város között rendszeresen?
Néztem a MÁV nemzetközi viszonylataid, de díjszabást nem találtam..
Vác - Esztergom nem jó? Arra sűrűn jár a vonat (félóránként) és a pályaudvarról megy be busz a központba. Onnan meg egy kis séta a hídon - mi nagyon szeretünk ott menni :-) - s máris Párkányba vagy.
A Vác- Sturovo viszonylaton óránként jár + Eurocity pótjegyes. A díjszabást sajna nekem sem hozta be, de nincs időm alaposabban elmélyedni a dologban.
3,80€ a menettérti jegy, 2 napig érvényes. Egy útra nem éri meg venni, csak menettértiben a díjszabás sajátosságai miatt.
Mit mondjak, a javaslatod "zseniális". A Vác-Párkány távolság vasúton 46 km. Közvetlen vonatok vannak minimum 2 óránként. Ehhez képest azt javaslod, hogy a kérdező menjen be Pestre (34 km) átszáll, menjen el Esztergomba (52 km) utána busszal be a központba, majd a hídon gyalog át Párkányba. Bravó!
3-5:
Jogos. Mint írtam, nemigen volt időm elmélyedni a dologban, ezért valóban nem jó tanácsot adtam. Többször mentünk a Nyugatiból közvetlenül Esztergomba - és úgy emlékeztem rá, hogy Vácon keresztül, ezért nem akartam Bp-i indulást beírni, csak vácit írtam.
Azt viszont már nem tettem meg, hogy rákattintok a behozott menetrendre és megnézem, hogy újpesti átszállást ír. köszönöm, ebből is tanultam - máskor figyelmesebben kezelem az Elvirát :-)
Most kérdeztem a MÁV-infón:3.2 Euro,forintttal is lehet fizetni a váci nemzetközi jegypénztárban.
Két napig érvényes a jegy,a kiállítás napjától számítva.
Tehát ugyanannyi,mint Budapestre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!