Szerinted ciki egy 4csillagos szállodába utánfutóval menni nyaralni? A bicikliket akarom a futóra tenni.
Ezerszer voltam már szállodában, általában mind 4*-os. Ennek ellenére van, amelyik kifejezetten elegáns volt. Bár a parkolóban ott is volt mindenféle autó. Senkit sem érdekel szerintem, hogy más mivel jött. Viszont vannak olyan lepukkant 4*-os szállodák, hogy csak néztem, hogy ebben mi a 4*. Se a fizikai körülmények, se a szolgáltatások, de még csak a személyzet sem volt toppon.
Szerintem ne foglalkozz vele. Egyébként szerintem baromi kényelmetlen lehet utánfutóval vezetni. Nem akarsz olyan (nem tudom, mi a neve) az autó hátuljára szerelhető tartót? Az tök kényelmes. Nem a tetőn van, nem zavar be annyira légellenállásban. Ha sokat mész így, akkor szerintem érdemes felszereltetni.
A hozzászólásokból is látni, hogy -sajnos- ez még mindig a BALKÁN!
Úgy elképzelem, ahogyan egy elegáns szálloda előtt megáll három autó, egy-egy utánfutóval.
- Az elsőn egy hatalmas yacht van.
- A másodikon egy Harley-Davidson.
- A harmadikon meg egy zsák krumpli...
Megérkezni tudni kell!
Szerintem a 16-os szállodát még csak a tv-ben látott.
Azt gondolod hogy jön a parkolófiu, és beparkolja az autódat egy 4 csillagos szállodában?
2. A jachtokat nem utánfutóval húzzák, max a motorcsónak, de azt a kikötőbe viszik, nem a szálloda elé.
3. Magyarország sosem volt Balkán.
Balkán az ahonnan te jöttél
Utolsók!
Sajnos az ilyen hozzátok hasonló "balkános" felfogású és viselkedésű "turisták" miatt utálják külföldön a magyarokat.
A normálisabbja, már meg sem szólal kint magyarul, hogy ne általánosítsák a viselkedni nem tudó, egymással ordítozó és még a Szent Márk téren is májkrém konzervet z báló, tréningruhás csürhével, akik a szállodai svédasztal lepusztításával, és a maradék teszkósszatyorba mentésével próbálják kompenzálni az utazásuk árát.
Pl.:
https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__europa__1676663-nem-s..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!