Ti haza mennètek?
Figyelj, ha szenvedsz valahol és nem tudsz beilleszkedni, költözz el. Akár vissza Magyarországra, akár máshová, ha ez opció.
Amikor először váltottam országot, akkor Angliába mentem.. lelkesen mentem, de aztán kegyetlenül utáltam ott lenni, nagyon rosszul éreztem magam, teljesen befordultam, az egyetlen dolog, ami örömet okozott, az a munkám volt. Viszont még így se volt kifejezetten honvágyam, meg se fordult a fejemben "haza"menni. Azt viszont akkor is tudtam, hogy itt nem maradhatok, mert be fogok csavarodni. Így 2 év után után átköltöztem Írországba, igazából a "szomszédba", de ég és föld a két ország, főleg az emberek szempontjából, itt első perctől itthon érzem magam (évek óta itt vagyok), nem is készülök innen már sehová.
Nem érdemes azért szenvedni valahol, mert mások megszólnak. Nem mások élik az életed, hanem te. Szerintem mérd fel a lehetőségeidet, előnyöket-hátrányokat és tegyél lépéseket, akár Magyarországra fúj vissza a szél, akár máshová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!