Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ti haza mennètek?

Ti haza mennètek?

Figyelt kérdés
Külföldön èlek,ès baromira honvágyam van,ahol lakok ország lehet papìron jobb az èletszìnvonal 1000x mint Mo-n, de valahogy annyira más,hogy nem tudok hozzászokni, beilleszkedni, megèrteni az emberek gondolkodás mòdját.Sokszor az jár a fejemben,hogy mi a francot keresek mèg mindig itt? Tudom most aki ezt otthonròl olvassa azt mondja ,h jaaaj de hülye, örüljèèè hogy kint vagy. Ok, gyere ki te is 5 èvre,ès utána beszèlgessünk.. Szòval ìgy ennyi, na várom az oltásokat :D
2017. márc. 19. 14:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
aki ebbe az országba visszajön az egy idióta, pláne egy családos emberben ha nincs annyi felelősség hogy a családját ne a szarba hozza vissza csak azért mert ő életképtelen annak nem is való család. sok embert ismerek aki menekülve hagyták el ezt a szarkupacot és eszük ágában sincs visszajönni, ide csak az idióták jönnek vissza
2017. márc. 19. 20:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz a gyűlölködőkkel azok mindig lesznek! Na de ha haza szeretnél jönni és aztán ha megbánnád és vissza tudsz menni akkor miért ne jönnél haza? azt mondom próbáld meg! :) Csak 1 életünk van és nem éri meg elpazarolni belőle egyetlen percet sem, ott élj ahol boldog vagy mert csak ez számít!
2017. márc. 20. 11:51
 13/15 A kérdező kommentje:
Jaja az lesz úgy is amit én szeretnék,amúgy meg tuti azoknak jár a legjobban a szája akik 2 hétnél többet nem voltak hatàron túl vagy egyáltalán nem..
2017. márc. 20. 20:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Gyere haza! ha úgy érzed, itthon a helyed, gyere! :D
2017. márc. 21. 12:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha szenvedsz valahol és nem tudsz beilleszkedni, költözz el. Akár vissza Magyarországra, akár máshová, ha ez opció.

Amikor először váltottam országot, akkor Angliába mentem.. lelkesen mentem, de aztán kegyetlenül utáltam ott lenni, nagyon rosszul éreztem magam, teljesen befordultam, az egyetlen dolog, ami örömet okozott, az a munkám volt. Viszont még így se volt kifejezetten honvágyam, meg se fordult a fejemben "haza"menni. Azt viszont akkor is tudtam, hogy itt nem maradhatok, mert be fogok csavarodni. Így 2 év után után átköltöztem Írországba, igazából a "szomszédba", de ég és föld a két ország, főleg az emberek szempontjából, itt első perctől itthon érzem magam (évek óta itt vagyok), nem is készülök innen már sehová.

Nem érdemes azért szenvedni valahol, mert mások megszólnak. Nem mások élik az életed, hanem te. Szerintem mérd fel a lehetőségeidet, előnyöket-hátrányokat és tegyél lépéseket, akár Magyarországra fúj vissza a szél, akár máshová.

2017. márc. 21. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!