Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mi tortenik, ha igazoltat a...

Mi tortenik, ha igazoltat a rendor, vagy a "hataror"?

Figyelt kérdés
Kislanyom nemreg szuletett Csehorszagban es meg varjuk a magyar utlevelet. Csak az utlevel kervenyezo papirja es egy cseh szuletesi anyakonyvi kivonata van. Csak magyar allampolgar de Csehorszagban elunk. Szerintetek nem lesz gond ha utlevel nelkul atautozunk marcius 15.en meglatogatni a nagyszuloket? Mit tehet a rendor ha megallit Szlovakiaban vagy a hataron?

2017. márc. 6. 09:11
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Egy kecske a gyereketek???? :S
2017. márc. 6. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Személyi is jó lenne. Nem tudom, hogy az anyakönyvit elfogadják-e.
2017. márc. 6. 12:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát, én a gyerek érdekében nem kockaztatnék, mert mindenképp hitelt érdemlően bizonyítanotok kell a személyazonosságat, hiszen anélkül nem lesz egyértelmű, kinek a gyermekéről is van szó.
2017. márc. 6. 13:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugye, rosszul ertem, es nem uti okmanyok nelkul akarnal atvinni egy csecsemot hatarokon?
2017. márc. 6. 13:23
 5/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.

Tehat ha jol ertem az utlevel kervenyezo lap, ami ala van irva a fo konzul es a helyettese alltal plusz az anyakonyvi kivonat (fel vannak tuntetve rajta a szulok), nem eleg. Egyedul Szlovaki lenne a problema. De mit csinalna a rendor, mik a kovetkezmenyei?

2017. márc. 6. 14:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Annyit meg hozzatennek, hogy a gyerek az anyja alltal Szlovak allampolgar is mivel, hogy az anyukaja Szlovak, csak onnan a papirok intezese meg tovabb tart igy ez csak az anyakonyvi kivonatban van feltuntetve.
2017. márc. 6. 14:19
 7/7 anonim ***** válasza:
55%
Ha nem tudod, kimagyarazni, hogy miert van veled egy iratok nelkuli csecsemo, akkor elzaras, hogy tisztazzanak benneteket. Szulokent picit tobb esszel legyszives.
2017. márc. 6. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!