Jászberénybe megyek reggel, Hatvannál át kell szállni, egyértelmű lesz, hogy hova kell átszállni? És az iránya is? És van hangosbemondó, és bemondják, hogy melyikre kell szállni?
Figyelt kérdés
Jól tartják a menetrendet arrafelé a vonatok? És a Tescotól kicsit visszább áll meg, ugye? Gödöllő felől mennék.
Előre is köszönöm.
2017. márc. 2. 20:03
1/7 A kérdező kommentje:
Ja meg láttam régebben valami Meggyespele, remélem, jól írom, nevezetű megállót, de az már szerintem kintebb van? Ugye akkor nem ott áll meg?
2017. márc. 2. 20:05
2/7 A kérdező kommentje:
Eddig busszal voltam párszor,de most praktikusabb lenne a vonat, mert az közelebb áll meg.
2017. márc. 2. 20:10
3/7 anonim válasza:
Általában tartják a menetrendet.A vonat az állomáson áll meg,ami ténylegesen a Tesco-tol visszább van egy kicsit.Van hangosbemondó is.
4/7 A kérdező kommentje:
*asszem
2017. márc. 2. 20:11
5/7 A kérdező kommentje:
Ohh, köszönöm, ment a zöld mancs!
2017. márc. 2. 20:12
6/7 anonim válasza:
Egyértelmű, mert Hatvanban elég korrekt vizuális és hangos utastájékoztató-rendszer működik. De úgy is megtalálod, ha az S810-es járatot keresed.
A menetrendet az elővárosi vonatok jól tartják, a távolsággal sem rosszak.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, erre is ment a zöld; de amúgy valaki elvitt kocsival; szóval még nem próbáltam ki:)
2017. márc. 4. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!