Mennyi és mekkora csomagot lehet feladni a repülőre? Konkrétan az Esy Jet társaságé érdekel. Sajnos a honlapon nem egyértelmű.
Pedig konkrétan le van írva feketén fehér az easyjet honlapján.
" All passengers
ONE cabin bag
Maximum size of 56 x 45 x 25cm including handles and wheels.
easyJet Plus, FLEXI fare, Upfront and Extra Legroom customers
One cabin bag as above
Plus ONE additional small under seat bag (For example a handbag or laptop)
Maximum size of 45 x 36 x 20cm which will need to be placed under the seat in front."
"Each item you check-in as hold luggage has to be under a certain size and weight. Its total size has to be under 275cm (to find this out simply add its length + width + height) and a standard weight of 20kg per bag, except for sporting and medical equipment."
ma 08:58
Én sem beszélek angolul, de a google fordítóval könnyen lehet boldogulni. Végül is szépen ki lehet érteni, hogy mennyi a max súlyhatár
Ezt én is megtaláltam köszi... :/
Igaz nem beszélek angolul, de szuper a google fordító. Az a bajom és azért is tettem fel a kérdést, mert számomra nem egyértelmű, hogy a megvett súlyt 1 vagy több csomag összúlya teheti ki...mert ugye az van írva, hogy 1 személy max. 3 csomagot adhat fel. Van ahol azt írják, hogy a megvásárolt súlyt el lehet osztani több csomagra, de amikor rámegyek a saját fiókomba ahol még lehet hozzá venni ha szeretnék ott azt írja, hogy "1 utas 1 feladott csomaggal utazik". Még sosem repültem ezért vannak kérdéseim. Leginkább olyanoktól szeretnék kapni választ akinek van tapasztalata ezzel a légitársasággal, hogy hogyan működik ez a doog...nem pedig olyantól aki beírja a keresőbe (az nekem is megy)..... Köszi!!
1 utas 1 db feladandó csomagot vihet max súlyhatárral. Ha több akkor ráfizetsz . Ha kevesebb akkor is annyit fizetsz mintha a max súlyhatárral pakolnád meg. Kézipoggyászként felvihetsz magaddal a gépre egy fix súlyhatárú kézipoggyászt (ami szintén le van írva feketén fehéren, hogy milyen méret, hány kiló) és + egy laptop táska is mehet. Így jön ki a három csomag.
Azt nem lehet csinálni, hogy a feladandó csomag súlyhatára 20 kiló, és te ezt 3 bőröndbe pakolod..Nem csak te utazol a gépen.. De ezek az adatok is mind le van írva feketén- fehéren csak ugye utána kéne olvasni.
(én is utána olvastam)
Bemegyek a saját regisztrált fiókomba és ott ez van:
A teljes engedélyezett tömegmennyiség megosztható/összevonható a feladott poggyászok és sportcikkek tekintetében.
Feladott poggyászok:
Minden utas (így a gyermekek és a csecsemők is) 3 feladott csomag szállítására jogosult.
Minden csomag 20 kg súlyú lehet. Túlsúly vásárolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!